Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

“Yerel basına desteğimiz artarak devam edecek”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Yerel basına desteğimiz artarak devam edecek”
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Milas’ta görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Milas’ta görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Yerel medyanın yazılı ve görsel medya temsilcileri ile 10 Ocak Salı günü akşam saat 19.30’da Vertigo’da yapılan gecede bir araya gelen Başkan Tokat, basın mensuplarının her zaman yanında olduklarını ve yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, eşi Elif Tokat’ın ev sahipliği yaptığı geceye Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut da katıldı.
Gecede bir konuşma yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Bir kutlama olması kadar aslında benim için bir hüznü de içeriyor. Ülkemizin özellikle basın özgürlüğü ve basın ilke ve prensiplerine göre karşı karşıya olduğumuz tablo, ister istemez bu kutlamalarda bizde hüznün de oluşmasına sebep oluyor. Dünyada en çok cezaevinde gazetecisi olan ülkelerden birisiyiz” dedi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün önemine değinen Başkan Tokat; “Ben 10 Ocak’ı çok seviyorum. Çünkü siz değerli dostlarımla bu samimi ortamı oluşturuyor bizde. İlçemizde görev yapan yazılı ve görsel basının değerli emekçileri olarak, sizlere karşı bakış açısı olarak hep belli bir seviye, belli bir tutarlılık ve belli bir olgunluğu her zaman tutturmaya çalıştık. Bu anlamda özellikle gazetecinin gerçek denen kavramla, halkın doğru haber alma hak ve özgürlüğüne riayetle, basın ilke ve kurallarına riayetle andığımız ve önem verdiğimiz bir bakış açısına sahibiz. Bu noktada gerçekten kalemini bu prensipler, bu ilkeler çerçevesinde kullanan bütün basın emekçilerine sonsuz bir saygı duyuyoruz” dedi.
Gazetecilik mesleğinin öneminin altını çizen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Milas’ta görev yapan siz değerli basın emekçisi arkadaşlarımızın her zaman gayretini ve meslek sevgisini takdirle izlemişimdir ve bu noktada da birçoğunuzla olumlu ilişki ve diyaloglar gelişmiştir. Hem kurumsal olarak hem bireysel olarak, yapmakta olduğunuz göreve saygı duyuyorum. Yapmış olduğunuz çalışmaların ekonomik olarak da sizleri önemli ölçüde etkilediğinin farkındayız. Milas Belediyesi olarak şimdiye kadar elimizden gelen desteği yerel basına vermeye çalışmıştık. Önümüzdeki dönemde bu desteğimizi daha da artıracağız. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Çalışan gazeteciler gününüzü içtenlikle kutluyorum. Kaybettiğimiz bütün meslek erbabımızı saygı ve hürmetle anıyorum” dedi.
Başkan Tokat’ın ardından söz alan MGC Başkanı Akbulut ise, Başkan Tokat’a nazik davetinden dolayı ve de her zaman basın emekçilerinin yanında olduğu için teşekkür etti.
Samimi ve içten bir yemeğin gerçekleştiği gecede Başkan Tokat ve halkla ilişkiler müdürlüğü ekipleri, basın emekçileriyle tek tek ilgilenerek sohbet etme fırsatı buldu. Gecenin sonun da günün hatırası olarak hediyeler taktim edildi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas Belediyesi Engelli Personel Alımı YapacakÖnceki Haber

Milas Belediyesi Engelli Personel Alımı...

Servis aracı kaza yaptı…Sonraki Haber

Servis aracı kaza yaptı…

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar