Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

YENİDEN REFAF’IN ARAÇ KONVOYU DİKKAT ÇEKTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YENİDEN REFAF’IN ARAÇ KONVOYU DİKKAT ÇEKTİ
İYeniden Refah Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Ersin Toptaş, seçimlere sayılı günler kala kırsal mahallelerde ve şehir merkezinde saha çalışmalarını aralıksız sürdürürken dün kent merkezindeki düzenlenen ve 200’den fazla araçtan oluşan konvoy, Milaslıların ilgisini çekti.

Geçmiş yıllarda, özellikle de yerel seçimlerde tüm partilerin, adayların düzenlediği araç konvoyları her zaman dikkat çekmiş, diğer bir değişle seçimlerin renkli saha çalışmalarından biri olmuştur. Genellikle seçimlere birkaç gün kala yapılan araç konvoyu bir anlamda geleneksel hale dönüştü denilebilir. Ancak bu defa Yeniden Refah Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Ersin Toptaş, bu geleneği, düzenlenme takvimini değiştirerek farklı bir noktaya çekti.
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere 14 gün kala Milas şehir merkezinde 200’den fazla araçtan oluşan konvoy ile Yeniden Refah Partisi’nin Milas Belediye Başkan Adayı Toptaş; “Adaylığımı açıkladığım günden bu yana Milaslı hemşehrilerimizin tarafımıza göstermiş olduğu ilgi gerçekten bizleri çok mutlu ediyor. Gösterişten uzak yürüttüğümüz seçim kampanyasında birebir vatandaşla buluşuyor, kendimizi ve projelerimizi anlatarak destek istiyoruz. 16 başkan adayının arasındaki en genç aday olmamın avantajını, yarattığımız sinerji ile geri dönüşlerini alıyoruz.
İlkeli, ahlaklı, şeffaf bir yönetim anlayışından taviz vermeyecek bir aday olarak siyaseti bir amaç değil, bu kente hizmet etme aracı olarak görüyoruz. Bu kenti geleceğe taşıma adına hazırladığımız projelerin arasında vatandaşın en çok dikkatini çeken proje, ‘Beyaz Masa’ projesidir. Milas Belediyesi bünyesinde oluşturacağımız bu masa, kentin her sorununun doğrudan ulaştırılacağı ve en kısa zamanda çözüme kavuşması için uzman kişilerin görev yapacağı bir hizmet birimi olacaktır. 
İlçe yönetimimiz, il yönetimi ve belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte gündüz ve akşam olmak üzere iki ayrı bölümde, bu kenti karış karış dolaşarak vatandaşımıza belediyecilik anlayışımızı, vizyonumuzu ve projelerimizi anlatıyoruz. Yeniden Refah Partisi, bu seçimlerin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. Partimizin aday çıkardığı her yerde olduğu gibi Milas’ta da bu seçimde kazanmaya aday durumdayız” diyerek, başta Milas halkı olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Mübarek Ramazan ayını tebrik etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇAYIRLI; “VAATLERİMİZ YERİNE GETİREMEZSEK BİR DAHA KARŞINIZA ÇIKMAYACAĞIZ”Önceki Haber

ÇAYIRLI; “VAATLERİMİZ YERİNE GETİREMEZSE...

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’DAN KIRCAĞIZ’DA COŞKULU MİTİNGSonraki Haber

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’DAN KI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar