Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

ULUSLARARASI KURUMSAL EMLAK FİRMALARI MİLAS'TA!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ULUSLARARASI KURUMSAL EMLAK FİRMALARI MİLAS'TA!
Kurumsal Emlak Danışmanları Derneği KEDD Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, emlak ve gayrimenkul sektörünün büyümesiyle ayrıca pandemi sürecinin ortaya çıkmasıyla, yoğun ve kalabalık şehirlerde yaşayan vatandaşlarımızın, müstakil yaşam tarzını benimsemeleri ve tercih etmeleriyle, bölgemize olan ilginin sürekli artmasına sebep oluşturmuş ve bölgemizi turizmden sonra yaşamsal anlamında da cazip hale getirmiştir.İlçemizde bildiğiniz gibi uzun yıllar önce Milas'a ilk yerli bir emlak franchise firması gelerek gayrimenkul sektöründe bölgemizde uzun yıllar faaliyette bulunmuş, daha sonra yine bir kaç yıl içinde farklı yerel emlak firmaları burada franchise şubelerini açmış ve halen ilçemizde faaliyet göstermektedirler.

İŞ YAPIŞ MODELLERİ İLE BİLGİ VE TECRÜBELERİNİ AKTARMA ADINA SEKTÖRE OLAN KATKILARINI OLUMLU BULUYORUZ!

Çağımızda en önemli sermayenin ve varlığın bilgi olduğu bu süreçte bizler How Know'dan en iyi şekilde yararlanılmasını ön görüyor ve sektörü hep birlikte büyütmeyi amaçlıyoruz, diye belirtti.

KNOW-HOW:Bir işin nasıl yapılacağı konusundaki sırları, püf noktaları, o yoldan daha önce geçmiş bir şirketin sözleşme ve belirli bir bedel karşılığında aktarımı, sahip olunan bu teknolojiyi kullandırması ve tecrübelerini pazarlamasıdır. 

 

SEKTÖRÜMÜZE VE BÖLGEMİZE HAREKET ve REKABET GETİRECEKTİR! 

Franchise ve how know sistemi ile ayrıca pazarda rekabet yarışında önde yer almak isteyen işletmeler, kısa zamanda daha çok yol almak için bu yola başvurmaktadır. Bazı işletmeler tarafından son derece önem taşıyan bu ticari sır ve püf noktalar, bir ürün veya yöntemden en kolay ya da en verimli biçimde yararlanmayı sağlamaktadır.Bölgemize gelecek olan ulusal ve uluslararası emlak danışmanlığı franchise firmaları hem mevcut büyüyen pazarımızı hareketlendirecek, hem tüketicilerimize ve yatırımcılarımıza hizmet anlamında bir rekabet getirerek sektördeki kaliteyi yükseltecektir.Mevcut olan yerel emlak firmalarımızda kendilerini yenileyerek ve bu oluşan rekabette daha iyi geliştirmelerini sağlayacak uluslararası platformda beraber iş birliklerinin artmasına vesile olacaktır.

 

YEREL EMLAK FİRMALARIMIZDA MARKALAŞMALI VE KURUMSALLAŞMALIDIR!

Bilgi iletişim ve teknoloji çağında, bizler artık yerel emlak firmalarımızın da kurumsallaşmasını, markalaşmasını ve büyümesini istiyoruz.Artık eski iş yapış modelleri tamamen değişikliğe uğradığı, dijital dönüşümün öneminin çok iyi hissedildiği ve geldiğimiz noktada online dijital satış kanallarının her sektörde olduğu gibi emlak ve gayrimenkul sektörünün olmazsa olmaz pazarlama kanalı olduğunu hepimiz biliyoruz.

 

DİJİTAL PAZARLAMA , CRM , YAPAY ZEKA VE BUSİNESS SOSYAL MEDYA KANALINI ÇOK İYİ KULLANMALIYIZ!

REOS, Real Estate Operating System'in kısaltmasıdır. Hem kurumsal hem bireysel gayrimenkul ofislerine yönelik çeşitli hizmetler sunan REOS Emlak Sistemi, bu hizmetler sayesinde gayrimenkul profesyonellerinin iş takiplerini kolaylaştırıyor ve sonuçta daha fazla kazanç elde etmelerini sağlıyor.

Dijital pazarlamanın kalbi web sitesidir. Reos ile kendi adınıza web sitesi oluşturabilir, kendinizi ve portföylerinizi tanıtabilir ve kendi linkinizle müşterilerinize paylaşım yapabilirsiniz.MLS Sistemiyle meslektaşlarınızla talep ve portföy eşleşmesi yapabilirsiniz.REOS Emlak Sistemi, Kurumsal veya Bireysel emlak ofislerine ait gayrimenkul portföyleri ve müşterilerinin kolay yönetimi içindir. REOS emlak programı içinde gayrimenkul portföy yönetimi, müşteri yönetimi/CRM, ajanda/ takibi başta olmak üzere genel olarak emlak ofis yönetimini profesyonelleştiren bir sistemdir.

Emlak ve gayrimenkul sektörüne yönelik ülkemizde bu alanda ilk yerli bir PROP-TECH firması olarak yer alan RE-OS Emlak sistemi , yapmış olduğu çalışmalarla sektörün gelişmesine hizmet eden yeni özellikler ve aplikasyonlar eklemekte ve bu alanda da liderliğini sürdürmektedir. RE-OS.COM sitesine girerek belirli aralıklarla yapılan online bilgilendirme seminerleri ile canlı eğitimlere katılarak sistemin özelliklerini ve faydalarını öğrenme, sistemi test etme imkanı sunuyor.

 

BROKER AKADEMİ İLE GAYRİMENKUL FRANCHİSE DANIŞMANLIĞI, KURUMSALLAŞMA VE MARKALAŞMA SATIŞ VE PAZARLAMA EĞİTİMLERİ HİZMETİ!

Bugüne kadar Emlak Akademi ile meslektaşlarının yetişmesinde ve belgelendirilmesinde çok iyi bir performans gösterdiklerini, sektörün adeta insan kaynağı oluşmasında etkin bir rolü olduklarını dile getiren Mehmet Sert, bundan sonra BROKER AKADEMİ ile emlak ve gayrimenkul sektörümüzde yer alacak girişimcilere yönelik ulusal ve uluslararası emlak danışmanlık firmalarının franchise şubesini açmak isteyenler ile bu sektöre yeni gireceklere Franchise danışmanlığı olarak hizmet vermeye başladıklarını belirterek, ayrıca emlak ve gayrimenkul ofisleri ile inşaat firmalarının satış ofislerine yönelik sektörün emlak guru ve koçlarıyla kurumsal eğitimler düzenleyeceklerini belirtti. Ulusal ve Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık firmalarının İstanbul'da bulunan üst düzey Ceo ve Başkanları ile bazen belli aralıklarda mesleki ve sektörel toplantılarda bir araya geldiklerini belirten Sert,bazı markaların bölgemizde şube açmaları için görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa zamanda emlak franchise markası burada şubesini açarak hizmet vermeye başlayacağını belirterek önümüzdeki günlerde bununla ilgili bölgemizde bulunan müteşebbisler ve girişimciler tarafından resmi olarak açılışını yaparak en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacaklarını belirtti. 

Ulusal ve Uluslararası Emlak franchise firması alarak bu alanda girişimde bulunacak olanlara yönelik danışmanlık hizmeti almak isteyenler ile emlak ofislerine yönelik kurumsallaşma ve markalaşma ile emlak danışmanlarının satış potansiyellerine artırmak isteyenler emlak brokerlarına yönelik hizmet almak isteyenler BROKER AKADEMİ  0 505 999 9948 ve 0 505 999 4848 iletişim kurarak bilgi alabileceklerini belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BU OKULLARDA 14 GÜN YÜZ YÜZE EĞİTİM OLMAYACAK..Önceki Haber

BU OKULLARDA 14 GÜN YÜZ YÜZE EĞİTİM OLMA...

6.Düzenlenen Ödüllü Kitap Yarışması Sonuçları Belli Oldu.Sonraki Haber

6.Düzenlenen Ödüllü Kitap Yarışması Sonu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar