Reklamı Geç
23Nisan
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİDİMİZE VEFA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİDİMİZE VEFA
Milas Ülkü Ocakları Başkanı Savaş Ergül ve Ülkü ocakları yönetim kurulu üyeleri, manevi değerlerini ve milli şuurlarını kaybetmiş bazı kendini bilmezler tarafından tahrip edilen İsmetpaşa Mahallesi, Dilek Sokakta bulunan şehit piyade Onbaşı Sabahattin Derin parkına giderek, şehidimizin yerinden sökülen fotoğrafını yerine taktılar. Bu ziyarette heyete Muğla İl Ocak Başkan Yardımcısı Talha Oral’da eşlik etti.

Cumartesi pazarının karşısında İsmetpaşa Mahallesi, Dilek Sokakta bulunan şehit piyade Onbaşı Sabahattin Derin adına yapılan parkın duvarlarına birtakım kişiler tarafından yazılar yazılıp, şehidimizin fotoğrafının yerinden kaldırılması şehit ailesini olduğu kadar, tüm Milaslılar nezdinde Milas Ülkü ocakları mensuplarını da derinden üzdü. Dikkat çekip, farkındalık yaratmak adına Milas Ülkü Ocakları Başkanı Savaş Ergül ve Ülkü ocakları yönetim kurulu üyeleri ile Muğla il ocak başkan yardımcısı Talha Oral’da parkı ziyaret ederek şehit annesinin elini öptüler. Bu ziyaret esnasında bir de basın açıklamasında bulunan Milas Ülkü ocakları başkanı Savaş Ergül şunları söyledi;

“Saygıdeğer basın mensupları, değerli Milas halkı, üzüntü duyduğumuzu belirterek cümlelerime başlamak istiyorum. Güzel haberlerde buluşmak isterken birkaç kendini bilmez, vatan millet şuurundan uzak şahsiyetsizler yüzünden bu açıklama elzem olmuştur.

Milaslı şehidimiz Sabahattin Derin’in adını yaşatmak amacıyla şehitler ölmez vatan bölünmez fikriyle inşa edilen bu parktaki görsel ve yazı kendini bilmezler tarafından tahrip edilmiştir. Bu durumda şunu söylemek isteriz, Türk’ün dirisi de ölüsü de er meydanındadır. Ülkücü Türk gençliği olarak şehidimizin yanında dimdik ayaktayız. Biz dalımızı koparanın ağacını sökmeyi de biliriz, kalem ehli nesillerle geleceğe ışık tutmayı da… Aziz şehitlerimizin ruhu şad mekânı cennet olsun.

Kor taşımaktan çekinmeyen milletin evlatları olarak belirtmekte fayda var. Bu olayın tarafları sadece şehidimizin ailesi değil, aziz Türk milleti ve onun bekçileri Türk milliyetçileridir. Ülkü ocakları olarak olan her şeyi seyretmekte ve bir adım geri durmayacağımızı belirtmekteyiz. Bu yapı bugün onarılacak yarın daha iyi hale getirilecek. Kanla sulanmış bu vatanın evlatlarının isimlerini ebediyete kadar yaşatmaya çalışacağız. Buraya nezaket gösterip gelenlere teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz. Allah mekanlarını cennet, makamlarını Ali eylesin inşallah…”

Basın açıklaması sonrasında şehidimizin fotoğrafını yerine asan heyet, şehit annesinin parka Güvenlik kamerası takılması, parkın içine çöp kovası ve oturmak için birkaç adet bank istemesi üzerine, yetkililerin de parkın bu şekilde zarar görmesinden üzgün olduklarına ve şehit annesinin bu sesine duyarsız kalmayacaklarından emin olduklarını ifade ederek en kısa sürede bu sorunun çözüleceğine olan inançlarını dile getirdiler. Ocak başkanı Savaş Ergül, şehit annesine hitaben, “biz en kısa sürede tekrar gelerek, duvarlara yazılan bu yazıları silip, boyayarak çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak istiyoruz. Umarım Belediyemiz de Güvenlik kamerası, oturmak için bank ve çöp kovası isteklerinizi yerine getirecektir. Biz de üzerimize düşen her neyse yapmaya hazırız ve şehidimizin adını sonsuza kadar yaşatmakta kararlıyız” diyerek sözlerini ve ziyareti sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT’IN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJIÖnceki Haber

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT’IN...

O SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ.Sonraki Haber

O SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar