Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Tv 48 Yayın Hayatına Başlıyor.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tv 48 Yayın Hayatına Başlıyor.
Şuanda Muğla’nın tek televizyon kanalı olmak özelliğini taşıyan TV 48 yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Kanal kurucusu Zahide Kuş, yayın hayatı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek TV 48’in tanıtımını yaparak, çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Havadis Medya bünyesinde Milas merkezli hizmet verecek olan TV 48 kısa bir süre sonra yayın hayatına başlayacak. 
TV 48’in kurucusu Zahide Kuş ve ekibi, İsmetpaşa Mahallesi Zafer Caddesi’nde oluşturulan kanal binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. 
Yapılan çalışmalar ve süreç hakkında bilgi aktaran Kuş, “TV 48, Havadis Medya bünyesinde oluşturulan bir kanal. Yayın hayatı öncesinde basın camiasında yer alan isimlerle bir araya gelmek istedik” dedi. 
Milas’ta televizyon kanalı alanında bir açıklık olduğunu ve bu açıklığı kapatmak için yola çıktıklarını belirten Kuş, “bu yolda yürüyeceğimiz, sık sık destek alacağımız kişiler basın çalışanları olduğu için öncelikle sizlerle bir araya gelmek istedik. Bizler için yerel gazeteler çok önemli. TV 48 olarak yayın öncesi her türlü ekipmanımızı tamamladık. Ekip olarak da çok iyiyiz. Eksiklerimiz mutlaka var onları da zamanla gidereceğiz inşallah” dedi. 
TV 48’nin yayın hayatına internet üzerinden başlayacağını da ifade eden Kuş, “Yayın hayatımız internet üzerinden başlayacak. Ama uydu yayınımız içinde tüm alt yapımız hazır. İnternetin olduğu her yerde TV 48 yayını da olacak. Televizyon benim bir hayalimdi. Milas’ta bu konuda benim için bir kaynak. Yayın hayatımız 7 Temmuz’da başlıyor. Yayından önceden bir açılışımız olacak. TV 48 Milas merkezli ama Muğla geneli bir yayın hayatımız olacak” dedi.

DSC_0042.JPG

 

DSC_0037.JPG

 

DSC_0031.JPG

 

DSC_0029.JPG

 

DSC_0028.JPG

 

DSC_0026.JPG

 

WhatsApp Image 2021-06-24 at 11.16.56.jpeg

 

DSC_0048.JPG


  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİLAS-BODRUM HAVALİMANINA RUS TURİSTLERİ TAŞIYAN İLK UÇAK İNDİÖnceki Haber

MİLAS-BODRUM HAVALİMANINA RUS TURİSTLERİ...

Deva Partisi İlçe Yönetiminde İstifa..Sonraki Haber

Deva Partisi İlçe Yönetiminde İstifa..

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar