Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Tuzla Gölü Kesin Korunacak Alan Olarak Belirlendi.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tuzla Gölü Kesin Korunacak Alan Olarak Belirlendi.
Tuzla Gölü ve Çevresi Kesin KorunacakCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararla ilçemizin önemli coğrafi alanlarından olan Tuzla Gölü ve çevresi kesin korunacak alan olarak ilan edildi.

26 Haziran 2021 tarihli 31523 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı 4167 sayılı kararla ilçemizin önemli coğrafi alanlarından olan Tuzla Gölü ve çevresi kesin korunacak alan olarak ilan edildi.

 

Aynı gazetede yine 4163 sayılı karada ise Bodrum ilçesinde ise Umurça, Kumbahçe, Kızılağaç mahalleleri kıyı kesiminde bulunan doğal sit alanları kesin korunacak alan olarak ilan edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Milas’ta bulunan Tuzla Gölü ve çevresi doğal sit alanının koruma statüsünün yeniden değerlendirilmesi sonucunda alanın kesin korunacak alan olarak belirlenmesine karar verildi.

Bodrum’da Umurça, Kumbahçe, Kızılağaç mahalleleri kıyı kesiminde doğal sit alanının koruma statüsünün yeniden değerlendirilmesi sonucunda alanın kesin korunacak alan olarak belirlenmesine karar verildi.

Vekil Demir’den Teşekkür Mesajı

Konuyu sosyal medyadan yayınladığı bir mesajla duyuran ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoığan’a şükranlarını sunan AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, “Milas’ımızın flamingoları ile ünlü Tuzla Sulak Alanı ve Çevresi Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan’ın kararıyla “kesin korunacak hassas alan” ilan edildi.

Ayrıca Bodrum Umurça-Kumbahçe-Kızılağaç Mahalleleri Kıyı Kesimi Doğal Sit Alanı da "kesin korunacak hassas alan" olarak tescil edildi.

Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’a bölgemizle ilgili hassasiyeti ve çevreye verdiği değer dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum.” dedi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
NARKOTİK EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU.Önceki Haber

NARKOTİK EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU OPERASY...

Milas Gençlik Merkezi Yaz Etkinlikleri BaşlıyorSonraki Haber

Milas Gençlik Merkezi Yaz Etkinlikleri B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar