Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

SUÇ UNSURLARINA POLİS DARBESİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SUÇ UNSURLARINA POLİS DARBESİ
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ve Bağlı Grup Amirliklerince 24 Ekim ve 1 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen 9 ayrı yakalamada; çok sayıda sahte alkol ve yapımında kullanılan gereçlerin yanı sıra kacak ürünler ile çok sayıda farklı suç unsuru barındıran silah ve belge ele geçirildi. Ayrıca yine bu tarihler arasında 14 düzensiz göçmen yakalandı. Tüm bu suçlar kapsamında gözaltına alınan şahıslardan 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ve Bağlı Grup Amirliklerince 24 Ekim ve 1 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen 9 ayrı yakalamada; 266 litre etil alkol, 130 litre el yapımı şarap, 53 litre el yapımı rakı, 373 litre sahte içki, 22 şişe gümrük kaçağı içki, 10 litre sahte votka, 1 adet şarap yapımında kullanılan sıvı, 3 adet alkol yapımında kullanılan sıvı, 1 adet viski aroması, 1 adet yaş üzüm aroması, 7 adet anason aroması, 44 adet alkol yapımında kullanılan kit ve çok sayıda sahte alkol imal etmeye yarayan düzenek ve malzeme.(dereceli ölçek, termometre, ısı ölçer, karıştırıcı, büyük kazanlar...) ele geçirildi. 

Ayrıca yine yapılan aramalarda; 372 gümrük kaçağı sigara, 69 paket gümrük kaçağı pro, 37 paket gümrük kaçağı tütün, 

8 parça tarihi obje, 2 adet sahte çek, 10 adet kuru sıkı tabanca, 20 adet ruhsatsız tüfek, 128 adet fişek ve çok sayıda silah yapımında kullanılan düzenek ve malzeme.(namlu, matkap, torna aleti, zımpara makinesi, sayı ve harf baskı makinesi, demir kesme makinesi, icra yayları, kabzeler, tetikler, şarjörler ve silah tetikleri...) ile 14 düzensiz göçmen yakalandı. 

Yakalamalar kapsamında, 20 şahsa 

Türk Ceza Kanunlarına göre işlem yapıldı. 


Öte yandan 6 şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EMLAK DANIŞMANLIĞI MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI 7-8 KASIM'DA YAPILACAK!Önceki Haber

EMLAK DANIŞMANLIĞI MESLEKİ YETERLİLİK SI...

NARKOTİK UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR: 7 TUTUKLAMASonraki Haber

NARKOTİK UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar