Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Solmaz Grup Ailesinin Mutlu Günü.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Solmaz Grup Ailesinin Mutlu Günü.
Milas’ın tanınmış ailelerinden ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden Solmaz Ailesi düzenlediği görkemli düğünle adından söz ettirdi. Solmaz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Solmaz’ın oğlu Berkan, Sena Nur Akdemir’le düzenlenen düğünle ile hayatını birleştirdi.

Akdemir’in düğününde bir araya geldi.  Milas’ın inşaat firmalarının öncüsü olan Solmaz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Solmaz’ın İnşaat Mühendisi olan oğlu Berkan,  Elazığ’ın tanınmış ailelerinden Akdemir ailesinin kıymetli kızı Sena Nur ile düzenlenen düğün ve nikah merasimi ile dünya evine girdi.

Kentteki bir düğün salonunda gerçekleştirilen ve 3000’i aşkın misafirin katıldığı törene, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, 23. Dönem CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Eski Milas Kaymakamı Yalova Vali Yardımcısı Bahattin Atçı, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  Belediye Meclis Üyeleri,  AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, AK Parti Milas İlçe Başkan vekili Soner Korkmaz, Kaymakamlık ile Belediye birim amirleri ve personelleri ve ilçemizin tanınmış iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın nikâhlarını kıydığı aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi Nevzat Solmaz’ın yeğeni olan Berkan Sena Nur çiftinin şahitliklerini ise AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, 23. Dönem CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Eski Milas Kaymakamı Yalova Vali Yardımcısı Bahattin Atçı, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Gelin Ankara’dan düğüne katılan akrabaları Mehmet Sonad ve Ahmet Sonad kardeşler yaptı.

Kıyılan nikâhla hayatlarını birleştiren genç çift alkışlarla sahneye gelmesinin ardından Damat Berkan Solmaz, eşi Sena Nur Solmaz ve arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği Zeybek oyunuyla misafirleri adeta görsel bir şölen sundu.

Aslen Ağrılı olan Solmaz ailesinin görkemli düğünü adeta Türkiye’nin 7 bölgesinden oyun havalarının sahnede sergilendiği bir şölen havasında sürerken, halaydan zeybeğe, Ankara oyunlarından Elâzığ çiftetellisine bir çok oyun havası davetlilere saatlerce sahnede gecenin coşkusunu yaşattı.

Takı kuyruğunun saatlerce sürdüğü düğün töreninde Solmaz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Solmaz uzun süre tebrikleri kabul ederek misafirleriyle bir bir ilgilenmeye gayret gösterdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milaslı Emekli Ast Subay Batman’da Hayatını Kaybetti.Önceki Haber

Milaslı Emekli Ast Subay Batman’da Hayat...

BOTAŞ ve Yüklenici Firma Yetkileri Önemli Bilgilendirmede BulundularSonraki Haber

BOTAŞ ve Yüklenici Firma Yetkileri Öneml...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar