BAŞKANLAR SABİT
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü
MEET LOUNGE.
MHP RÜŞTÜ- MECLİS REKLAM YERİİİİİİİİİİ

Şampiyonalar Milas’ta Ağırlandı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şampiyonalar Milas’ta Ağırlandı..
HABER İÇİ RESİM ALTI MECLİS
Muğla Büyükşehir Okçuları Songül Lök ve Hazal Burun takım arkadaşları İpek Tomruk ile birlikte Avrupa Genç Takım şampiyonu olurken, 236 puanla Dünya Rekoru kırdılar.
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

Slovenya’nın Lasko kentinde düzenlenen 2022 Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonasına katılarak ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden Muğla Büyükşehir Okçuları Songül Lök, Hazal Burun ve Emircan Haney ülkemize dönüş yaptı. Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ile Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar tarafından karşılanan ve Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında ağırlanan sporcuları AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir de ziyaret ederek tebrik etti.
14 – 19 Şubat 2022 tarihleri arasında Slovenya’nın Lasko kentinde gerçekleşen 2022 Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesisporcusu Songül Lök Makaralı Yay U 21 Bireysel Kadınlar Kategorisinde Avrupa İkincisi oldu. Lasko’da düzenlenen 2022 Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonasında Songül Lök’ün Avrupa ikincisi olması Muğla ve Türkiye’de büyük sevinç yarattı.
YENİ DÜNYA REKORUNUN SAHİBİ TÜRKİYE OLDU
Milli takımda bulunan Muğla Büyükşehir okçuları Songül Lök ve Hazal Burun takım arkadaşları İpek Tomruk ile birlikte Avrupa Genç Takımı dünya rekoru kırdı. U 21 Makaralı Yay Kız Takımı 235 puanla ABD’ye ait olan dünya rekorunu 236 puanla kırdı. Büyükşehir okçusu Emircan Haney’in de bulunduğu Demir Elmaağaçlı Furkan Oruç tarafından oluşan makaralı yay büyük erkekler takımı final maçını Hollanda takımına karşı 236 – 235 mağlup gelerek Avrupa ikincisi oldu.
SPORCULAR HAVALİMANINDA KARŞILANDI
Başarılı sporcular Songül Lök, Hazal Burun ve Emircan Haney ve Milli Takım Antrenörü Dr. Ejder Sözen uçakla Muğla’ya döndü
Antrenör ve sporcuları Milas Bodrum Havalimanında Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar karşıladı.
Havalimanından alınan sporcular daha sonra Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ağırlandı.
Basın mensuplarına şampiyona ile ilgili bilgiler aktaran antrenör Sözen, şampiyonada Muğla’dan 3 sporcu ile katıldıklarını belirtip, elde edilen başarılardan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Slovenya’da 10 kişilik teknik ekip ve 24 sporcuyla mücadele ettik. Rusya, İtalya ve Türkiye en kalabalık kafileyle katılım sağlayan ülkeler oldu” dedi.
Milli takımda yer alan Songül Lök, Hazal Burun ve Emircan Haney de kısa açıklamalarda bulunarak, milli takımda mücadele etmenin kendileri için gurur verici olduğunu söylediler.
Genç ve başarılı sporcuları ziyaret eden Ak Parti Muğla Milletvekili Yavuz Demir ise antrenör Dr. Ejder Sözen’i ve sporcuları kutlayarak, başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

Üstekler

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kulüp Binası Önünde Açıklama YapıldıÖnceki Haber

Kulüp Binası Önünde Açıklama Yapıldı

Melekler Atölyesi 1. Arıcılık EğitimiSonraki Haber

Melekler Atölyesi 1. Arıcılık Eğitimi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar