Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Salonda Duygu Dolu Anlar Yaşandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Salonda Duygu Dolu Anlar Yaşandı
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, vatandaşlarla bir araya gelerek, Milas’ın dönüşümüne katkı sağlayan her bir adımı, yaşanan başarıları ve zorlukları dile getirdiği özel bir etkinlik düzenledi. Program sırasında duygu dolu anlar da yaşandı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, görevi devretmesine sayılı günler kala vatandaşlarla bir araya gelerek ‘15 Yılın Öyküsü’nü anlattı. Hayata geçirdiği projeleri tek tek açıklayan Tokat’ın sunumunda duygusal anlar yaşandı.
2009 yerel seçimlerinin ardından halkın takdirini alarak Milas Belediye Başkanı seçilen Muhammet Tokat, üç dönem aralıksız sürdürdüğü görevini 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlerde seçilecek kişiye bırakacak.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, görev süresi sona ermeden önce 15 yıl boyunca gerçekleştirdiği projeleri ve yatırımları düzenlediği toplantıda Milas halkıyla paylaştı.
“Milas İçin Aşkla geçen 15 Yılın Öyküsü’ adı verdiği veda etkinliğinde coşkulu bir kalabalıkla karşılaşan Tokat, hayata geçirdiği projeleri tek tek anlattı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan veya temeli atılan projeleri de dile getiren Tokat, konuşmasının temelinde altyapı projelerini öne çıkarırken, salondakilere görev sürecindeki anılarını heyecan ve duygularla aktardı.
Duygu yüklü konuşması sık sık alkışlarla desteklenen Tokat da salonda duygusal anlar yaşadı.
Milas Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Projesi, Akgedik Barajı’ndan İçme Suyu Temini, Yeşil Alan Projeleri, OSB’ye verilen katkı, Milas’ta ortak akıl ve istişare kültürü, Tohum Merkezi ve tarımsal desteklemeler, restorasyon projeleri, zeytinciliğin geliştirilmesine yönelik gösterilen çabalar, kentin tanıtımı, spora verilen katkı ve projeler, doğalgazın getirilmesi, Deprem Master Planı ve yapı analiz çalışmaları, Kültürel çalışmalar halkında bilgi veren Tokat, daha detaylı sunumun dijital ortamlarda görüntülenebileceğini söyledi.
Toplantı, Başkan Tokat’ın duygusal konuşmasının ardından sona erdi.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas’ta Tüm Zamanların En Sıcak Şubat Ayı YaşandıÖnceki Haber

Milas’ta Tüm Zamanların En Sıcak Şubat A...

“Kadınlar, sağlıklı ve huzurlu toplumun en önemli yapı taşıdır…”Sonraki Haber

“Kadınlar, sağlıklı ve huzurlu toplumun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar