Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Proje bu kez Derince’de uygulandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Proje bu kez Derince’de uygulandı
“Hayalimdeki Okul Ege” projesi kapsamında, Sezgin Baran Korkmaz Vakfı'nın destekleriyle ihtiyacı olan köy okullarını yenileyen Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü üyeleri, ilçemize bağlı Derince İlk/Ortaokulu’nda bakım ve onarım yaptı.

“Hayalimdeki Okul Ege” projesi kapsamında, Sezgin Baran Korkmaz Vakfı'nın destekleriyle ihtiyacı olan köy okullarını yenileyen Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü üyeleri, ilçemize bağlı Derince Mahallesi’ndeki ilk/Ortaokulu’nda bakım ve onarım yaptı.
Vakıf tarafından gönderilen boyama kalemleri, boyama kitapları, hikâye ve masal kitapları, anaokulu öğrencileri için oyun materyallerin bulunduğu paketler öğrenciler için okula bırakılırken, gönüllü üniversite öğrencileri ve farklı meslek grubundaki vakıf üyeleri, Derince Mahallesi’ndeki çocuklarla birlikte boyama çalışmaları da yaptı.
Okulun dış cephesini ve demir korkulukları boyayan Sezgin Baran Korkmaz Vakfı Gönüllülük Kulübü üyeleri, okulun bilgisayar laboratuarındaki bilgisayarların ekranlarını da yenilediler.
Milas Kaymakamı Eren Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın girişimleri sonucu ilçemize bağlı Derince Mahallesi’ne gelen 30 kişilik grup, yaptığı çalışma ile mahalle sakinlerinin gönlünde adeta taht kurdular. 
Grup adına yapılan çalışma için teşekkür eden Milas Kaymakamı Eren Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal; “Okullarımızın yenilenmesine, bilişim teknoloji sınıfı ve sosyal aktivite sınıfının oluşturulmasına vesile olan başta Sezgin Baran Korkmaz'a, vakıf temsilcilerine, Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü'nün değerli öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu görmek bizleri çok gururlandırdı. 
Sezgin Baran Korkmaz Vakfı’nın desteğiyle Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü öğrencileri tarafından okulumuz adeta baştan sona yenilendi. 
"Hayalimdeki Okul Ege" projesi kapsamında gönüllü öğrenciler, proje çerçevesinde okulların; masa, sandalye, bilgisayar, projeksiyon, perde, atölye malzemeleri, kırtasiye malzemeleri, kitap gibi eksiklikleri giderip, aynı zamanda okulun dış cephesini de boyadılar. 
Herkes denizde, plajda tatil yaparken onlar buraya gelip bu etkinliği canı gönülden yaptılar. Dolayısıyla emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KAZALARDA DUR DURAK YOK...Önceki Haber

KAZALARDA DUR DURAK YOK...

Milas’ın yüzakı olan tesis açıldı…Sonraki Haber

Milas’ın yüzakı olan tesis açıldı…

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar