Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

PARK ve BAHÇELERE YAPILAN SALDIRILARIN SONU GELMİYOR.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PARK ve BAHÇELERE YAPILAN SALDIRILARIN SONU GELMİYOR.
Milas’ın park ve bahçelerine yapılan saldırıların sonu gelmiyor. Son saldırı Çitlembik Sokak’taki parka yapıldı. Parkta bulunan halı saha içerisine giren 4 kişi sahasının ortasında büyük bir ateş yaktıktan sonra olay yerinden kaçtı. Çevreye yapılan şiddetten tedirgin olmaya başlayan vatandaşlar “bunları yapanların artık kimlikleri belirlensin” dediler.

Milas’ın Ahmet Çavuş – Hayıtlı Mahallesi Çitlembik Sokakta bulunan parkın içerisine dün gece giren 4 kişi plastik şişeleri eriterek büyük bir ateş yaktı.
Şahısların ateş yaktığı sırada olay yerinden geçen bir vatandaş cep telefonu ile kayda girerek sahaya doğru yürümeye başlayınca şüpheliler olay yerinden kaçtı.
Olay yerine gelen zabıta ekipleri yakılan ateşi söndürerek yayılmasını önlediler.
VANDALLARI KINIYORUM
Yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından “Yine bir utanç tablosu…” başlığı ile paylaşım yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi Çitlembik Sokak’ta bulunan park içerisindeki halı sahayı ateşe veren ruhunu kötülükle besleyen, emeğe, insana, topluma saygısı olmayan vandalları kınıyorum… Ne acı ki; beynini, ruhunu kötülükten arındıramayan insanlar aramızda kol gezdiği sürece bu tür çirkin olayları yaşamaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
ARTIK CEZA ALSINLAR
Olaydan duydukları huzursuzluğu dile getiren vatandaşlar ise “Milas’ta ailelerin çocuklarıyla vakit geçirebileceği alanlar zaten kısıtlı. Mevcut alanlara ise sık sık kimliği belirsiz kişilerce zarar veriliyor. Yetkililer kısa sürede zarar gören alanları eski haline dönüştürmeye çalışıyor ama yine de huzursuzuz. Çünkü bu parklara şiddet uygulayan, çevreye zarar veren şahıslar, insanlara, sokak hayvanlarına da zarar verebilir. Bizler artık sadece ‘parklara zarar verildi’ ifadelerinden çok ‘parklara zarar verenlerin kimliği belirlendi’ ifadelerini duymak istiyoruz. Caydırıcılığı olması açısından gerekirse oluşturdukları maddi hasarın karşılığı bile talep edilmeli. Büyük ihtimalle yapanların çoğunluğu belirli yaşta olan çocuklar. Bu tür çocuklara, ailelerine ulaşılmaz ise bugün yaşanılan zararların daha büyüklerini korkuyoruz ki ilerleyen yıllarda yaşayacağız. Yetkililerin gerekli önlem ve tedbirleri almaları çok ama çok önemli” dediler.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GÜLLÜK HALKI’NIN SU İLE İMTİHANI BİTMİYOR.Önceki Haber

GÜLLÜK HALKI’NIN SU İLE İMTİHANI BİTMİYO...

PES DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER BAFA’DAN.Sonraki Haber

PES DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER BAFA’DAN.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar