BAŞKANLAR SABİT
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü
MEET LOUNGE.
MHP RÜŞTÜ- MECLİS REKLAM YERİİİİİİİİİİ

Özel birey aileleri için mahremiyet eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özel birey aileleri için mahremiyet eğitimi
HABER İÇİ RESİM ALTI MECLİS
Milas’taki özel bireylerin ailelerine ücretsiz mahremiyet eğitimi verilecek. Milas Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezince düzenlenen seminer, özel bireylerin cinsiyet fark etmeksizin istismar ve tacizden korunması açısından önem taşıyor.
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Milas Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Milas’taki özel gereksinimli bireyler ve aileleri için “Özel Bireylerde Cinsel Gelişim ve Mahremiyet” konulu eğitim semineri düzenledi. Seminer, 21 Aralık Salı günü, saat 19:00’da, Emek Mahallesi’ndeki Milas Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Seminerde konuşmacı olarak Uzman Psikolog Betül İçtenal (ODTÜ) yer alacak.

Seminerde özel bireylerin cinsiyet fark etmeksizin istismar ve tacizden korunması, cinsel gelişimlerinin sağlıklı olarak sürdürülebilmesi gibi konularda ailelere bilgiler verilecek.

Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Demet Çapraz, mahremiyet ve cinsel gelişim konularında özel gereksinimli bireylerin ailelerin toplumumuzda çeşitli güçlüklerle karşılaştığına dikkat çekerek; “Bu eğitimi ilk olarak özel bireylerle çalışan bizler, yani tüm eğitimcilerimiz aldık. Eğitimin geniş kapsamlı olanını tüm özel bireyi bulunan ailelerimize açıyoruz. Bu eğitimi alan ailelerimizin çevredeki tehlikelere karşı daha dikkatli olduğunu, bireylerin gelişimlerini daha sağlıklı yürüttüğüne tanık oluyoruz. Seminerimizde soru cevap etkinliği de olacak. Başta özel bireylere sahip ailelerimiz olmak üzere tüm Milas halkını seminerimize bekliyoruz. Ayrıntılı bilgi isteyenler 0532 177 45 85 numaralı telefonla bizlere ulaşabilir.” ifadelerini kullandı.

Betül İçtenal özgeçmiş

1988 yılında Manisa’da doğdu. Manisa Fatih Anadolu Lisesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde öğrenim gördükten sonra aynı üniversitede Aile Psikolojisi alanında yüksek lisansını tamamladı. Lisans yıllarında, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde, İsviçre merkezli özel bir danışmanlık firmasında, Gazi Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde staj yaptı. Ankara’da alanında başarılı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde özel durumu olan çocuklarla dil-konuşma ve akademik beceriler kazandırma alanlarında çalışmalar yaptı. 2012 yılında Ankara’da özel bir anaokulunda ebeveyn ve çocuklara psikolojik danışmanlık hizmeti verdi. 2014 yılından bu yana Muğla ilinde alanında çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Üstekler

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 Aralık’ta Aciller Dışında Sağlık Hizmeti Yok!Önceki Haber

15 Aralık’ta Aciller Dışında Sağlık Hizm...

UYARIYORUZ: OYALAMA DEĞİL HAKKIMIZ OLANI İSTİYORUZSonraki Haber

UYARIYORUZ: OYALAMA DEĞİL HAKKIMIZ OLANI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar