Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

ÖĞRENCİLER SPOR PROGRAMINA YERLEŞEBİLMEK İCİN TER DÖKTÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÖĞRENCİLER SPOR PROGRAMINA YERLEŞEBİLMEK İCİN TER DÖKTÜ
Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip lisesi Proje Okulu, Spor Programı için yetenek sınavı ile öğrenci almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan yetenek sınavı ile öğrenciler, okula yerleşebilmek için zorlu sınavda ter döktü.

"Geleceğin zeki çevik ve ahlaklı sporcularını yetiştirmek" parolası ile yola çıkan ve bünyesinde 7 milli sporcu, 2 Balkan Şampiyonu ve çeşitli kategorilerde; Türkiye birincileri, güreş dalında ise Avrupa beşincilerini bulunduran ve il genelinde düzenlen müsabakalarda ise büyük başarılara imza atan öğrencileri yetiştiren Şehit Murat İnci AİHL Proje Okulu, spor programı için yetenek sınavı ile öğrenci almaya devam ediyor. 2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılı için Şehit Murat İnci AİHL Proje Okulu'nu tercih eden öğrenciler, okulun spor programına yerleşebilmek için yetenek sınavında ter döktü. Toplamda 83 öğrencinin başvuru yaptığı ve geçtiğimiz günlerde yapılan yetenek sınavının Komisyon Başkanlığını Okul Müdürü Ercan Çatak üstlendi. Müdür Yardımcıları Yasin Sulu, Adnan Karaağaç, Ender Karabulut, Sevtap Kartal bulunduğu yetenek sınavı komisyonunda; Beden Öğretmenleri Bünyamin Emik, Onur Semiz, Alim Deligöz, Ali Akın Çilek, Zehra Şimşek, Celal Yıldız ve Filiz Beycur da yer aldı.

ÖĞRENCİLERZORLUPARKURDAYARIŞTI 

Komisyon gözetiminde yapılan yetenek sınavında öğrenciler önce bin 200 metrelik koşu parkurunda yapılan dayanıklılık testinde kendilerini gösterdi. Dayanıklık koşusundan sonra başarı gösteren öğrenciler, Şehit Murat İnci AİHL Proje Okulu Kapalı Spor Salonu'nda; koordinasyon, durarak yatay sıçrama ve ritim sınavlarında okula yerleşebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

SONUÇLARE-OKULÜZERİNDENAÇIKLANACAK

Şehit Murat İnci AİHL Proje Okulu'nun spor programına girmeye hak kazanan öğrencilerin sınav sonuçlarının ise 13 Temmuz'da E-okul sistemi üzerinden açıklanacağı duyuruldu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİLAS’TA KADIN CİNAYETİ: BAŞINDAN VURULAN KADIN HAYATINI KAYBETTİ!Önceki Haber

MİLAS’TA KADIN CİNAYETİ: BAŞINDAN VURULA...

KAYMAKAM ARSLAN GÖKÇELER MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİSonraki Haber

KAYMAKAM ARSLAN GÖKÇELER MAHALLESİNİ ZİY...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar