Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

MUHTAR ADAY TOKGÖZ’DEN MAHALLE SAKİNLERİNE ÇAĞRI!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MUHTAR ADAY TOKGÖZ’DEN MAHALLE SAKİNLERİNE ÇAĞRI!
İlçe merkezinin son yıllarda en büyük gelişimi gösteren, modern görüntüsüyle dikkat çeken Cumhuriyet Mahallesi’nin eksikliklerini gidermek ve bugünkü görünümünden çok daha modern bir hale getirmek, sosyal donatılarla güvenli bir mahalleyi mahalle sakinleriyle birlikte oluşturma adına aday olduğunu belirten Hasan Tokgöz; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi muhtar demokrasinin temel taşıdır. Klasik boş vaatlerle kimseyi kandırma niyetinde değilim. Başarmak isteyen insan için bahaneler yoktur, sadece inanmak ve mücadele etmek vardır. İhtiyacımız olan tek şey bir el ve bizi anlayacak bir yürektir” diyerek mahalle sakinlerinden önümüzdeki dönem için yetki istiyor.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere 3 hafta gibi bir süre kaldı. Önümüzdeki 5 yıl Milas’ı yönetmeye talip; belediye başkanı ve meclis üyesi adayları kadar mahallesine en iyi hizmeti yapma adına saha çalışmalarını yürüten muhtar ve beraberindeki aza adayları da seçmene, kendilerini ve planladıkları hizmetleri anlatmaya devam ediyor.
O adaylardan biri de ilçede son yıllarda en büyük gelişimi gösteren, modern görünümüyle dikkat çeken Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Tokgöz.
Tokgöz, yaklaşık 38 yıldır Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşadığını, ilkokul 3. sınıftan beri ticaret hayatının içinde olduğunu ve hem çalışıp hem okuduğunu belirterek; “Güvenlik Müdürlüğü, Muhasebe Müdürlüğü, Yöneticilik ve İdari İşler Müdürlüğü gibi çeşitli sektörlerde görevler üstlendim. Sorumluluk almayı çok severim. Son 16 yıldır kendi şirketimde muhasebe ve iş danışmanlığı ile insan ilişkileri yöneticiliği alanlarında faaliyet göstermekteyim.
Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘muhtar demokrasinin temel taşıdır.’ Klasik boş vaatlerle kimseyi kandırma niyetinde değilim. Başarmak isteyen insan için bahaneler yoktur, sadece inanmak ve mücadele etmek vardır. Ancak, tek ihtiyacımız olan bir el ve bizi anlayacak bir yürektir. Çok iyi biliriz ki; bilgi de sevgi gibi paylaştıkça çoğalır. Mahallemizin çoğu sakini geçen dönemden beni hatırlar, neler yaptığımızı ve yapabileceğimizi bilir” diyerek mahalle sakinlerine seslendi:
“Azalarımızın hemen hemen hepsini yakından tanır, ya da tanımasanız bile mutlaka isimlerini duymuşsunuzdur. Her biri vizyon sahibi olup mahallemize yakışır tecrübe ve birikime sahiptir. Tüm birikim ve tecrübelerimizi teknoloji ve bilişimle birleştirerek sizlere en iyi hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz.
Dünya gözü ile bakan yüzü, gönül gözü ile bakan özü görür. Gönül gözümüzle bakmaya, birlikte ağlamaya, birlikte gülmeye hazırsak, ben de mahallemizin temel taşı olmaktan onur duyarım.
PROJELERİMİZ…
1- Mahalle Meclisi:
Mahallemizin sorunlarını daha hızlı ve daha kolay çözmek, resmi kurumlarda daha çok söz sahibi olmak için azalarımızın da yer alacağı 20 kişilik ayrıca bir Mahalle meclisi oluşturacağız.
2- Vakıf:
Mahallemize yakışır Cumhuriyet Mahallesi Vakfını kurarak elde edilecek geliri Mahalle Meclisimizde alacağımız kararla başta öğrencilerimiz olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak, mahallemizin çok daha estetik, temiz hale gelmesi için yerel yönetime destek vereceğiz.
3- Mahalle giriş çıkışlarını güvenli hale getireceğiz:
Mahallemize şehir içinden tek bir noktadan giriş - çıkış yapılmakta ve trafik açısından çeşitli sorunlar doğmaktadır. Muhtarlık olarak Pomelon’un arkasında şeftali irimi mevkiinde ki yolu mahalleye dahil etmeye çalışarak, Daha elverişli daha kullanışlı giriş ve çıkış noktaları oluşturmak için ilgili birimlerle ortak çalışacağız.
4- Daha güvenli mahalle, sosyal alanlar ve parklar:
Hepimizin bildiği gibi artık şehir içinde kalan ve çeşitli güvenlik sorunları ve imar sorunlarına yol açan yüksek gerilim trafo sahasının kaldırılmasını sağlayarak yerine sosyal tesis ve sosyal alanları hizmete sunacağız. Burayı gençlerimizin, çocuklarımızın paten kayıp, bisiklet süreceği, konserler düzenlenebilen bir alan yapacağız.
5- 12 ay cıvıl cıvıl bir mahalle:
Mahallemizdeki park ve bahçeleri daha temiz, daha estetik ve işlevsel hale getirerek 12 ay capcanlı, işletmeleri sürekli açık, ucuz fiyata sağlıklı ve kaliteli ürünler bulunabilecek mekanlar yaratacağız. 
6- Çocuk parklarının sayısını artıracak ve Anaokulu talep edeceğiz:
Mahallemizde çocuklarımızın rahatlıkla, güven içinde oynayabileceği alanlar çok kısıtlı. İlk işlerimizden biri çocuk parklarımızın sayısını ve niteliğini artırmak olacak ve ihtiyacımız olan anaokulu talebinde bulunacağız.”
7. Belirli noktalara Geri Dönüşüm Kutuları:
Gelişmiş çağdaş ülkelerin şehirlerinde ülke ekonomisine katkı veren, geri dönüşümle atıkların tekrar işlenerek işlev kazandırılmasını sağlama adına atıkların ayrıştırıldığı geri dönüşüm kutularını belirli aralıklarla mahalleye koyacak ve vatandaşımızın bu konuda desteğini isteyeceğiz.
8. Sokak dostlarımıza sahip çıkacağız:
Yaşadığımız dünyada onların da yaşam hakları olduğunu unutmadan, sokaktaki dostlarımız için su ve yiyecek kapları, mahallenin birçok noktasında bulundurulacak. Milas Belediyesi ile ortaklaşa çalışarak, sokak hayvanlarını aşı vb. bakımlarının belirli periyotlarla yapılmasını sağlayacağız. 
NEDEN ADAYIM…
Cumhuriyet Mahalle’mizin çok kıymetli sakinleri; 38 yıldır, çocukluğumu ve gençliğimi verdiğim, her köşesini adım adım bildiğim mahallemizde sizlere hizmet etmek için muhtarlığa adayım.
Mahallemizde yaşayan her bireyin hak ve ihtiyaçlarını savunmak, mahallemizi daha yaşanabilir bir mahalle haline getirmek için kararlıyım.
Tüm geçmiş tecrübe ve birikimlerim ile mahallemizin gelişimine katkıda bulunacağıma canı gönülden inanıyorum.
Muhtarlık bir siyaset makamı olmadığından tüm siyasi görüşlere saygımız sonsuzdur.
Milas’ımızın en gözde mahallesi olan Cumhuriyet mahallemiz için hep birlikte el ele vermeye yepyeni bir vizyon oluşturmaya hazırım.
Bu düşünceler ile hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım. Allah’a emanet olun.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas’ta Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı: Sürücü Ağır YaralandıÖnceki Haber

Milas’ta Kontrolden Çıkan Araç Takla Att...

Milas’ta Bir Kişi Evinde Ölü Olarak BulunduSonraki Haber

Milas’ta Bir Kişi Evinde Ölü Olarak Bulu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar