Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

MUĞLA'DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALDIRILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MUĞLA'DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALDIRILDI
İçişleri Bakanlığı, bu hafta sonu 24 ilde uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili 81 il valiliğine 'Sokağa Çıkama Kısıtlaması' konulu genelge gönderdi. Genelgede, sokağa çıkma yasağının detaylarına ilişkin bilgiler verildi. Buna göre Muğla'nın da içinde bulunduğu ve seyahat kısıtlamanın kaldırıldığı 7 ilde, sokağa çıkma yasağı uygulaması da olmayacak.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede, 10 Mayıs Pazar gününe denk gelen Anneler Günü de unutulmadı. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi ve pazar günleri, çiçek satan iş yerleri, evlere servis şeklinde hizmet verebileceğinden de genelgede bahsedildi. Bunun yanı sıra genelgede, sokağa çıkma kısıtlaması öncesi 8 Mayıs Cuma günü market, bakkal ve manavların saat 23.00’e kadar açık olacağı belirtildi. Kısıtlamanın olduğu cumartesi ve pazar günleri istisna olarak belirlenen iş yerleri hariç olmak üzere market, bakkal, manav dahil tüm iş yerleri kapalı olacak.

MUĞLA DAHİL 7 İLDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULANMAYACAK

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliğine gönderilen genelgeye göre; 8 Mayıs saat 23.59 ile 10 Mayıs saat 23.59 arasında istisnalar hariç olmak üzere büyükşehir statüsündeki Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Zonguldak olmak üzere 24 ilde vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanacak. Bununla beraber yayınlanan bu genelge ile, geçtiğimiz gün 'Şehir Giriş/Çıkış Tedbirleri' genelgesi ile seyahat kısıtlaması kaldırılan ve bahsi geçen 24 ilin dışında kalan; Antalya, Aydın, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla illerinde de sokağa çıkma yasağı uygulaması kaldırıldı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BERBER VE KUAFÖRLERE YENİ DÜZENLEME!Önceki Haber

BERBER VE KUAFÖRLERE YENİ DÜZENLEME!

TRAKTÖRÜN ALTINDA KALAN SÜRÜCÜ CAN VERDİSonraki Haber

TRAKTÖRÜN ALTINDA KALAN SÜRÜCÜ CAN VERDİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar