BAŞKANLAR SABİT
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü
MEET LOUNGE.
MHP RÜŞTÜ- MECLİS REKLAM YERİİİİİİİİİİ

MKYK Üyesi Hıdır ve Ak Parti Milas İlçe Başkanı Çelik Milas’ta incelemelerde bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MKYK Üyesi Hıdır ve Ak Parti Milas İlçe Başkanı Çelik Milas’ta incelemelerde bulundu
HABER İÇİ RESİM ALTI MECLİS
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nil Hıdır, Milas’ta incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu. Tersan Yat Çekek Yeri’nin son durumu hakkında bilgiler alan Hıdır, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyip; vatandaşlarla hasbihal etti.
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Nil Hıdır beraberinde AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Tersan Yat Çekek Yeri’nde incelemelerde bulundu. Ahşap gulet imalatı yapılacak tersanenin son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Hıdır; bölgemizde turizm, tarım ve ticaret kadar sanayi ve üretime de önem verilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

Daha sonra Milas’a bağlı Çamlıbelen Mahalle Muhtarı Ramazan Özsivri’nin taleplerini dinleyen AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Nil Hıdır, vatandaşlarla sohbet etti. Çamlıbelen Muhtarı Özsivri, AYDEM tarafından bölgede direklerin dikildiğini ve yatırımların devam ettiğini dile getirdi. Çevrede bir vatandaşın evine de misafir olan MKYK Üyesi, genel merkez adına bölgedeki sorunları tespit ettiğini belirtti. 

Selimiye Mahalle Teşkilatı’nı da ziyaret eden MKYK Üyesi Mehmet Nil Hıdır, üyeler ve partililerle bir süre sohbet etti. Hıdır ardından Hacıahmetler Mahallesi’nde devam eden, parke kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. Hacıahmetler Mahalle Muhtarı Mustafa Zeki Akyol, parkelerin Muğla Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Birimi tarafından temin edildiğini ifade etti ve çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Öte yandan Hıdır, burada işçilerle birlikte yola parke de döşedi. 

AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Nil Hıdır, program değerlendirmesini AK Parti Milas İlçe Başkanlığı’nda yaptı. Hıdır açıklamasında, “Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek için Milas’a geldik. İlçe Başkanımız ile birlikte ilk olarak Ören’e gittik. Tersan Yat Çekek Yeri’nde takriben 20 yıldır devam eden Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ettik. Şu anda yüzde 15’i tamamlanan tesiste, yüklenici firma tarafından işlerin özverili bir şekilde yürütüldüğünü gördük. Ören’de kurulan semt pazarında esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Cumhurbaşkanımızın esnaflarımıza sağladığı 76 milyar TL’lik teşvik, pazar esnaflarımızı çok mutlu etti” dedi. 

Açıklamasını sürdüren MKYK Üyesi Mehmet Nil Hıdır, “Çamlıbelen Mahallesi’nde, AYDEM tarafından devam eden elektrik hattı çalışmaları ve Hacıahmetler Mahallesi’nde parke çalışmalarını yerinde inceledik. YİKOB, tüm mahallelerin eksiklerin giderilmesi adına özverili bir çalışma yürütüyor. İlçe başkanımız da muhtarların sorunlarını tespit edip, Valiliğimize iletiyor. Büyükşehir belediyesinin yetişemediği yerlerde biz vatandaşımızı mağdur etmek istemiyoruz. Bafa’da besicilik yapan bir arkadaşımızın başına talihsiz bir olay geldi. Meydana gelen yangında takriben 400 bin TL’lik zarara uğradı. Kendisini ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Türkiye’deki bu istikrar ve huzur ortamının sürmesinde katkısı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlarımıza, bürokratlarımıza ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Pandemi döneminde dahi işlerin yönetilmesi, ülkemizden yıllık 169 milyar Dolarlık ihracatın yapılması; Türkiye’nin ne kadar iyi yönetildiğinin göstergesidir” diye konuştu.

Üstekler

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas-Bodrum Karayolunda Kaza 3 Yaralı..Önceki Haber

Milas-Bodrum Karayolunda Kaza 3 Yaralı..

KUDÜS'E MİLAS'TAN YOĞUN DESTEKSonraki Haber

KUDÜS'E MİLAS'TAN YOĞUN DESTEK

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar