Reklamı Geç
23Nisan
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

MİLASLI ŞOFÖR ESNAFI KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİLASLI ŞOFÖR ESNAFI KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU…
Yaklaşık 2 yıl pandemi sürecinde, geçmiş yıllardaki sosyal etkinliklerden uzak kalan Milas 42 Nolu Şehiriçi Taşımacılık Kooperatifi üyeleri akşam yemeğinde buluştu. Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ait hizmet binasında faaliyetini sürdüren Ertaç Restoran’da düzenlenen Akşam yemeğine ilgi ve katılım oldukça yoğun oldu.
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

Araç sahipleri şoförlerin katıldığı etkinliğe; Kooperatif Başkanı Ahmet Arıcı’nın yanı sıra Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal da katıldı. Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Kooperatif Başkanı Arıcı; “Bu yemekte birlikte olmamızın amacı, hepimizin yaşamış olduğu sorunları paylaşmanın yanı sıra, birbirimize yakın olarak, birlikteliğimizi pekiştirmek istedik. Bu yemeği de bunun için düzenledik. Hepiniz düzenlenen kaynaşma yemeğine hoş geldiniz, Afiyet olsun” diyerek sözlerini tamamladı

Başkan Ahmet Arıcı’nın ardından üyelerine seslenen Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Pascal, odanın çalışmaları hakkında üyelere kısa kısa bilgiler aktardı ve şöyle devam etti:

“TAŞIMACILIK SEKTÖRÜ NE YAZIK Kİ KAN KAYBEDİYOR”

“Merkezi hükümetin çıkarmış olduğu ücretsiz seyahat yasasındaki zorluklar, daha sonra Büyükşehir Yasası, bununla beraber yaşanan pandemi süreci, taşıma girdilerindeki mazot ve benzeri ürünlerin yüksek seviyede artışı Belimizi büktü. Sürekli kan kaybına uğruyoruz. Bunlarla ilgili mücadeleyi yapabilmek için, en önemlisi ücretsiz taşımanın nasıl gelişeceğini nasıl yapılandığını ve hangi yetkili kurumlar tarafından bunun iyileştirileceğinin iyi bilinmesi gerekir. Ücretsiz taşıma yasası bir de bunun uygulayıcısı olarak özel taşımacılar ve belediyeler vardı. Türkiye Şoförler Federasyonunun danışma kurulu üyesi olarak bu konuda Muğla'da 40'a yakın dosyayı hazırlayıp son 7-8 yıldır yetkili kurumlara ilettik. Bunlarla ilgili çalışmaların devam ediyor.”

“YAPILACAK İYİLEŞTİRME YASAL GÜVENCE ALTINA ALINMALIDIR”

“Ücretsiz taşıma ile ilgili güncelleme ve iyileştirme mutlaka yasal bir statü ile düzenlenmeli ve bu konu ile ilgili artık önümüzdeki seçim sürecinde takvim çok olumlu.  Çünkü her gelen siyasetçi veya parlamento adaylarına bu konuyu anlatıyoruz, bunun herkesin görevi olduğunu söylüyoruz.

Biz mücadeleye devam ediyoruz bizden isteklerinizle ilgili olarak bizim eksiklerimiz olabilir, bizleri bilgiler aktararak bizleri yönlendirin, biz bu işin sonuna kadar takipçisi olalım.” Düzenlenen yemek hasret giderme ve sohbetler eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine devam etti.

8 / 1 

 

8 / 2 

 

8 / 3 

 

8 / 4 

 

8 / 5 

 

8 / 6 

 

8 / 7 

 

8 / 8 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YOLDAN ÇIKAN TIR KAZA YAPTI..Önceki Haber

YOLDAN ÇIKAN TIR KAZA YAPTI..

BAŞKAN KIRKIK; “BU ŞARTLARLA KREDİ ALMAK ZOR!”Sonraki Haber

BAŞKAN KIRKIK; “BU ŞARTLARLA KREDİ ALMAK...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar