Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Milas Ülkü Ocaklarından, Temel robotik ve kodlama kursu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milas Ülkü Ocaklarından, Temel robotik ve kodlama kursu
Milas Ülkü Ocakları tarafından Gelişen nesiller için geliştirilen eğitimler kapsamında, bilişim teknolojileri Temel Robotik ve Kodlama kursu başlatılıyor. Günde iki saat olmak üzere 15 gün sürecek kurs sonunda katılımcılara resmi sertifikaları verilecek.Üü Milas Ülkü Ocakları tarafından Gelişen nesiller için geliştirilen eğitimler kapsamında, bilişim teknolojileri Temel Robotik ve Kodlama kursu başlatılıyor. Günde iki saat olmak üzere 15 gün sürecek kurs sonunda katılımcılara resmi sertifikalar

Gelişen nesiller için geliştirilen eğitimler sloganıyla Milas Ülkü Ocakları tarafından bilişim teknolojileri Temel Robotik ve Kodlama kursu başlatılıyor. Milas Halk Eğitim Merkezi bilgisayar salonunda, 8 Haziran 2021 Salı günü 18:00-20:00 saatleri arasında günde iki saat olmak üzere 15 iş günü süresinde Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşecek olan kurs sonucu başarılı olan katılımcılara sertifikaları takdim edilecek…

Milas Ülkü Ocakları Başkanı Hayrettin Gönül, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Aziz milletim, sevgili gençler, Yaşadığımız çağ itibarı ile 21. Yüzyıl dünyasında internet ve teknolojinin etki alanının artmasıyla beraber, gelişmiş ülkeler geleceğe yönelik yeni ve farklı stratejiler geliştirmeye başlamışlardır.

Bunlardan en önemlisi teknoloji ile paralel gelişmekte olan yazılım programlarıdır. Değişen üretim şekillerine ayak uydurmak ve üreten dünyanın aktif bir üyesi olmak için yarınlar adına kodlama dilini bilmek vazgeçilmez bir unsur haline gelmiştir.

Dünyanın önde gelen endüstrileşmiş ülkelerinin eğitim müfredatlarını değiştirerek karşılamaya ciddi bir şekilde hazırlandıkları “yeni sanayi devrimi” Endüstri 4.0’da (endüstri devrimi) yer alabilmek için en temel becerilerden biri kodlama olarak öne çıkmaktadır.

Ülkü Ocakları olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için Genel Başkanımızın öncülüğünde, ülkemizin her il ve ilçesinde yer alan Teşkilatlarımız eğitim çalışmalarına teknoloji alanında da geliştirerek devam etmektedir.

Lider Ülke Türkiye vizyonuna giden süreç içinde, Türk gençliği teknoloji ve ilmi alanda yerini sıkıca almak, 21. yüzyıla yön vermek, bölgemiz başta olmak üzere coğrafyaları aşan vizyonunu dalga dalga büyütmek ile muktedirdir. Bunu yapabilecek güç, inanç ve kudret Türk gençliğinin ruhunda mevcuttur.

Liderimizin işareti, Genel Başkanımızın izinde Milas Ülkü Ocakları olarak bizlerde, gençlerimizin çağın gereklerine ayak uydurmaları ve bu bağlamda geleceğe tam donanımlı bir şekilde hazırlanmaları için Temel Robotik ve Kodlama Projesini, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleri ile profesyonel kurs halinde hayata geçiriyoruz.

Milas Halk Eğitim Merkezi bilgisayar salonunda, pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşecek olan kursumuz, başvurular tamamlandıktan sonra 8 Haziran 2021 Salı günü, 18:00-20:00 saatleri arasında günde iki saat olmak üzere 15 iş günü süresinde tamamlanacaktır. Kurs sonunda ise başarılı olan katılımcılara sertifikaları takdim edilecektir.

Bilim teknolojileri alanında geleceğin yön pusulalarından olacak olan Temel robotik ve kodlama kursumuza, başta gençlerimiz olmak üzere ilgili vatandaşlarımızın da katılımını bekliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Araç Yangını Ormanlık Alana Sıçradı..Önceki Haber

Araç Yangını Ormanlık Alana Sıçradı..

Çocuğunuzun konuşmasında farklılık hissediyorsanız dikkat!Sonraki Haber

Çocuğunuzun konuşmasında farklılık hisse...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar