Reklamı Geç
23Nisan
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Milas Sempati’den kan bağışı kampanyası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milas Sempati’den kan bağışı kampanyası
Türk Kızılayı ve Milas Sempati Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi işbirliğinde 29 Haziran’da, kurum bahçesinde kan bağışı gerçekleştirilecek.
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

Pandemi sürecinde kan stoklarının azalması nedeniyle Türk Kızılayı ve Milas Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliğinde kampanya düzenlendi. Milas Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yeni hastane yakınlarındaki, Emek Mahallesi’ndeki adresinde düzenlenecek kampanya, 29 Haziran Salı günü, saat 10:00 ve 18:00 sıralarında gerçekleştirilecek.
Merkezin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyası herkese açık olacak. Kan bağışı yapacakların yanlarında Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı bulundurması yeterli olacak.
Milas Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Demet Çapraz, Türk Kızılayı’yla ortaklaşa gerçekleştirdikleri “Kan veriyoruz, umut oluyoruz” etkinliğine ilişkin; “Özellikle pandemi sürecince kan stoklarının çok azaldığını biliyoruz. Hastalarımızın ihtiyaç duyduğu anda kana anında ulaşabilmesi için biz de kurum olarak sorumluluk hissettik ve başta personelimiz, velilerimiz ve tüm vatandaşlarımızın katılımıyla böyle bir kampanya düzenledik. Kan vermek, birçok hasta kişiye umut olmaktır. Tüm vatandaşlarımızdan 15 dakikalarını ayırarak bu iyiliğe katkı sağlamalarını istiyoruz. Ayrıca, kan vermenin sağlıklı yönleri de olduğu artık bilinen bir gerçek.” ifadelerini kullandı.
Çapraz; “Kan bağışı yapmak isteyenleri, Emek Mahallesi, Mezarlık Karşısı 5. Sokak. No:5’teki kurumumuza bekliyoruz. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0 532 177 45 85 numaralı telefondan destek alabilirler.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK FUARI 1 – 4 EYLÜL’DE YAPILACAKÖnceki Haber

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK FUARI 1 – 4 E...

VETERİNER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ HAYVAN BARINAĞINI ZİYARET ETTİSonraki Haber

VETERİNER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ HAYVAN B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar