Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Judo Takımı’nın Büyük Başarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Judo Takımı’nın Büyük Başarısı
Bulgaristan Sofya’da 11-12 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenen 18. Uluslararası Olimpia Minikler, Yıldızlar ve Ümitler Judo Turnuvasında Muğlalı Milli sporcular madalyalarla döndü.

14 ülkeden 570 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularından Tuana Korkmaz ve Dila Yıldız Şampiyon olurken, İmran Özden Özdöver ve Melis Karakaş Bronz madalyanın sahibi, Asya Çakal ise turnuvanın en değerli kadın sporcusu ödülüne layık görüldü.
Antrenörlüğünü Mehmet Ataklı’nın yaptığı Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Judo Takımı sporcularından Tuana Korkmaz finalde Slovakyalı rakibini yenerek FU9-32 kg’da Şampiyon, Dila Yıldız finalde Sırbistanlı rakibini yenerek U17-57 kg’da Şampiyon, İmran Özden Özdöver Bronz madalya maçında Yunanistanlı rakibini yenerek MU9-22 kg’da Bronz madalyanın sahibi, Melis Karakaş Bronz madalya maçında Yunanistanlı rakibini yenerek FU9-24 kg’da Bronz madalyanın sahibi olurken, Asya Çakal ise göstermiş olduğu performans ve mücadeleden dolayı Bulgaristan Judo Federasyonu tarafından Sofya Judo Turnuvası’nda Best Woman en değerli kadın sporcu ödülüne layık görüldü.
KAYMAKAM BÖKE MİLAS’IN ŞAMPİYONLARINI AĞIRLADI
Turnuvada büyük başarı yakalayan judo sporcuları, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi ziyaret etti.
Sofya’da yapılan judo turnuvasında başarılı olan Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün 5 sporcusundan 4’ü, antrenörleri Mehmet Ataklı, Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu ve sporculardan Dila Yıldız’ın babası Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğünün eski judo antrenörü Celal Yıldız ile birlikte 14 Kasım Salı günü Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi makamında ziyaret ederek turnuvayla ilgili bilgiler verdiler.
Sofya’da tatami minderinde fırtına gibi esen ve karşılaştıkları tüm rakiplerini yenen ve ilçemize, ilimize ve ülkemize 2 altın, 2 bronz ve 1 en değerli sporcu ödülünü kazandıran ilçemiz judo sporcularından Dila Yıldız, Tuana Korkmaz, İmran Özden Özdöver, Asya Çakal’ı makamında ağırlayan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, başarılı sporcuları ve antrenörlerini kutladı. Sporculardan Melis Karakaş İstanbul’da olması nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette yer alamadı.
Milas judo sporcularıyla bir süre sohbet eden Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak, sporcularımıza çeşitli armağanlar verdi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TRAFİK DENETİMİNDEN KAÇTI…Önceki Haber

TRAFİK DENETİMİNDEN KAÇTI…

EVRAN CHP’DEN ADAYLIK BAŞVURUSU YAPIYORSonraki Haber

EVRAN CHP’DEN ADAYLIK BAŞVURUSU YAPIYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar