Reklamı Geç
23Nisan
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

MİLAS ESNAFSPOR’DA CENK ATASOY DÖNEMİ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİLAS ESNAFSPOR’DA CENK ATASOY DÖNEMİ!
Sezonun ilk yarısında yollarını ayırdığı Mehmet Ali Sevil’in ardından takımı Ayhan Kale’ye emanet eden Süper Amatör ekiplerinden olan Milas Esnafspor, onunla da yolların ayrılmasıyla birlikte takımı tecrübeli Teknik Direktör Cenk Atasoy'a emanet etti.

Bügün sabah 10.30'da Adres Cafe'de basın mensupları ile buluşan Milas Esnafspor Başkanı Ekrem Vanlıoğlu ve kulüp yöneticileri yeni Teknik Direktör Cenk Atasoy’u Milaslı Spor severlere duyurdu.

Başkan Vanlıoğlu: "Kendisi eski bir dost.."

Teknik Direktörlüğü ile kendisini kanıtlayan ve geçmişi başarılarla dolu hiçbir egosu olmayan ve özellikle futbolcular ile ikili diyolagları ile tanınan Cenk Atasoy’un takıma ekstra katkı sağlayacağına inandığını söyleyen Başkan Vanlıoğlu, Ayhan Kale’ye ise başarılar diledi. Kendisinin eski bir dostu olduğunu ve bu sebeple dostlarına daha iyi imkanlar sunulduysa ve eğer onlarla sıkı bir dost iseniz bunun gereğinin yapılması gerektiğini söyleyen Başkan Vanlıoğlu, bu sebeple Yönetim Kurulu olarak Ayhan Kale'nin Adıyaman'a gitmesine sıcak baktıklarını ve kendisine tekrardan başarı dileklerini yineledi.

Hafta sonu tüm sporseverleri maça davet eden Başkan Ekrem Vanlıoğlu, dostluk ve centilmenlik çerçevesinde bir maç geçmesini arzu ettiklerini ve iyi olanın kazandığı bir maç olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

Teknik Direktör Atasoy: " Milas Esnafspor bu ligde ipi göğüsleyecek güçte!"

Ardından söz alan Milas Esnafspor’un yeni Teknik Direktör'ü Cenk Atasoy, yeni takımının çok arzulu ve bu ligde ipi göğüsleyecek güçte olduğunu ve en önemlisi buna inandıkları için burada olduğunu iletti. Teknik Direktör Atasoy sözlerine şu sekilde devam etti: "Biliyorsunuz ki Milasspor’da yarım kalan bir hikayemiz var ve bu hikayeyi Milas Esnafspor’da tamamlak için bu teklifi kabul ettim. Bu görevi bana layık gören başta Kulüp Başkanı Ekrem Vanlıoğlu ve tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Hafta sonu oynanacak ilk maçın için ise dostluk içinde bir maç olmasını diliyorum diyerek sözlerini tamamladı..


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİLASLI SPORSEVERLER PAZAR GÜNÜNÜ HEYECANLA BEKLİYORÖnceki Haber

MİLASLI SPORSEVERLER PAZAR GÜNÜNÜ HEYECA...

MİLAS DERBİSİ'NE BİR ÇAĞRIDA ÖCAL YÜKSEL'DEN.Sonraki Haber

MİLAS DERBİSİ'NE BİR ÇAĞRIDA ÖCAL YÜKSEL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar