Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

MİLAS BELEDİYESİ MİLASSPOR’DA AŞKIN DİLLİ GÖREV ALACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİLAS BELEDİYESİ MİLASSPOR’DA AŞKIN DİLLİ GÖREV ALACAK
İsim ve yönetim kurulu değişikliği yapılarak Milas Belediyesi bünyesinde yeni kimliğiyle lige başlayacak olan Milas Belediyesi Milasspor’da teknik direktörlüğe tecrübeli hoca Aşkın Dilli getirildi. Basın toplantısında konuşan Milas Belediye Başkanı ve Milas Belediyesi Milasspor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat, “Uzun yıllardan bu yana beklenti olarak ifade edilen belediye ve Milasspor isimlerinin birleşmesi idealini gerçekleştirdik.” dedi.

Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Milas Belediyesi Milasspor’da düzenlenen ilk yönetim kurulu toplantısının ardından teknik direktörlüğe Aşkın Dilli getirildi. Dilli’nin teknik direktörlüğe getirildiğini Milas Belediye Başkanı ve Milas Belediyesi Milasspor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. Gerçekleştirilen basın toplantısına kulübün başkan yardımcıları Cemil Zeybek, Tuncay Karaca, Genel Sekreter Zekai Korkmaz, Sayman Ümit Demirbacak, Genel Kaptan Cihan Solmaz, yönetim kurulu üyeleri Harun Reşit Çavuşoğlu, Murat Yazar, Sinan Ozan ile antrenör Aşkın Dilli katıldı.

BAŞKAN TOKAT: MİLAS BUNU HAK EDİYOR

Basın toplantısında konuşan Milas Belediye Başkanı ve Milas Belediyesi Milasspor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat, “Hocamız ekibi ile beraber görev alacak. Kadroyu oluşturmak konusunda hızlı olmamız gerekiyor. İstişare ettiğimiz, ön görüşmelerini yaptığımız bazı oyuncular var ama önemli olan hocamızın yönlendirmeleri… Kendi birikim ve beklentilerini ortaya koyacak şekilde oluşturulan bir mutabakatla kadromuzu ortaya koyacağız. Hedefimiz ve Milas’ın bizden beklentisi büyük. Bu konuda bu hedefi gerçekleştirmeye müsait bir kadro oluşturmak için yola çıkıyoruz. Milas’ın bunu hak ettiğini düşünüyoruz. Uzun yıllardan bu yana beklenti olarak ifade edilen belediye ve Milasspor isimlerinin birleşmesi idealini gerçekleştirdik. Başta taraftarlarımızın ve spor camiasının süreci ilgi ile takip ettiğini, dört gözle gelişmeleri takip ettiğini görüyoruz. Bu da bize bir motivasyon oluyor. Sorumluluk alan yönetici arkadaşlarımı yürekten kutluyor, Milas için hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

DİLLİ: “HEP BERABER PROFESYONEL LİGE TAŞIYACAĞIZ”

Milas Belediyesi Milasspor’un yeni antrenörü Aşkın Dilli ise, “İnşallah hep beraber Milassporumuzu kısa bir süre içerisinde profesyonel lige taşıyacağız. Çalışma yapıyor, araştırıyor, planlıyoruz. Transfer görüşmelerimizi yapıyoruz. Karakterli ve çalışkan oyuncular araştırıyoruz. Takım bütünlüğünü sağlayacak sporcuları tespit etmek için sabırlı olmamız gerekiyor.” dedi.

AŞKIN DİLLİ KİMDİR?

10 yıl çeşitli takımlarda profesyonel futbol oynadıktan sonra antrenörlük hayatına başlayan Aşkın Dilli, 6 yıl boyunca Trabzonspor altyapı takımlarını çalıştırdı. Son olarak Sarıyerspor takımını çalıştıran usta antrenör, 2023-2024 sezonunda Milas Belediyesi Milasspor’da görev alacak.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avk. Fatmanur Öztürk Selam Hayatını Kaybetti.Önceki Haber

Avk. Fatmanur Öztürk Selam Hayatını Kayb...

MİLAS BODRUM KARAYOLU KEMİKLER MAHALLESİ'NDE KORKUNÇ KAZA.Sonraki Haber

MİLAS BODRUM KARAYOLU KEMİKLER MAHALLESİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar