Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Milas Belediye Meclisi 2023’te de uyum içinde çalıştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milas Belediye Meclisi 2023’te de uyum içinde çalıştı
2023 yılında 14 kez toplanan Milas Belediye Meclisi, alınan kararların yaklaşık yüzde 92’sini oy birliğiyle aldı.

Milas Belediye Meclisi 2023 yılında da Milas halkının sorunlarının çözümü için toplandı . Son meclis toplantısını 5 Aralık’ta gerçekleştiren meclis, 2023 yılında gerçekleştirilen 14 toplantıda 303 gündem maddesini görüşerek karar bağladı.

Oylama gerektirecek 323 konuda, kararların 298’i oy birliği ile geçti. 25 konu da meclis üyelerinin oy çokluğu ile geçti. Yaklaşık yüzde 92 oranında uyum içerisinde çalışan meclis, 3 kez sandalye değiştirdi.

3 ÜYE DEĞİŞTİ

AK Partili Meclis Üyesi Hasan Çemrek ve MHP’li Meclis Üyesi Mevlüt Kiriş 14 Mayıs 2023 Türkiye Genel Seçimleri öncesinde, AK Partili Durmuş Özdemir de 2024 Yerel Seçimleri öncesinde meclis üyeliğinden istifa etti. İlgili mevzuat gereği Bülent Mutlu, Devrim Yaşar Varoğlu ve Özlem Şahin Meclis Üyesi olarak görevlerine başladı.

MECLİS ÜYELERİNE BÜYÜK ÖNEM VERİLDİ

Son yerel seçimin yapıldığı 2019 yılından bu yana Milas Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerine Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından meclis üyelerinden görevlendirme yapıldı. 10 meclis üyesi, 5 yıllık görev süresi içerisinde başkan yardımcısı olarak 1’er yıl görev yaptı.

Başkan Tokat, tüm meclis toplantısı öncesinde belediye hizmet birimlerinin faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yaparken, alanında uzman belediye personeli ve birim müdürleri de sunumlar yaptı. Meclis üyelerinin talep, öneri ve şikayetleri doğrudan dinlenerek ilgili birimlere aktarıldı.

“ACILARLA DOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK”

2023 yılının Milas Belediyesi açısından tarihin en büyük yatırımlarının yapıldığı bir yıl olarak kayıtlara geçtiğini söyleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “14 kez toplanan meclisimizde aldığımız kararların hayırlı olmasını diliyorum. Milas’a iz bıraktık, bırakmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ortak akıl bilinciyle, vatandaşımızın derdine çözüm olmak için var gücümüzle çalıştık. Milas Belediyesi’nin yaptığı büyük yatırımları destekleyen Belediye Meclisimize teşekkür ediyorum.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YENİ YÜZYILDA YEPYENİ BİR MİLAS İÇİN ELELE…Önceki Haber

YENİ YÜZYILDA YEPYENİ BİR MİLAS İÇİN ELE...

SAYLAK: “MİLAS’IN KAYBEDECEK ZAMANI KALMADI”Sonraki Haber

SAYLAK: “MİLAS’IN KAYBEDECEK ZAMANI KALM...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar