Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

M.B MİLASSPOR GOL OLDU YAĞDI..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
M.B MİLASSPOR GOL OLDU YAĞDI..
Milas Belediyesi Milasspor:7 Gündoğanspor:02023-2024 Futbol sezonunda ilçemizi Muğla Süper Amatör Küme Liginde temsil eden Mor Beyaz renklerin temsilcisi Milas Belediyesi Milasspor 4 Kasım Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda ağırladığı Gündoğanspor'u 7-0 yenerek  haftayı 3 puan ve galibiyetle kapattı.Milas tribünleri Cumartesi günü olmasına rağmen tıklım tıklım doluydu.

Milas'ın Mor Menekşeleri sahaya girişlerinde Mylasa taraftar grubunun alkışlarıyla karşılandı.
Müsabakayı Umut Yalçınkaya,Cem Ağırbaşlı ve Efe Ege Eroğlu hakem üçlüsü yönettiler.
Milas Belediyesi Milasspor sahaya Ali Tokat,Orhun Kaan Ergen,Erman Taşkın,Ahmet Sönmez,Mehmet Ali Deniz, Emirhan Ebrar Akdeniz,Batuhan Karagöz,Serkan Osma,Erkan Kahraman,Sinan Bozkır ve Melih Rahman Nişancı onbiriyle çıktı.
Milas Belediyesi Milasspor'un Teknik Sorumlusu Aşkın Dilli maçın ikinci yarısında oyuna Suat Yüksel,Bayram Zorlu  Oğulcan Aksu,Samet Dilli ve Mustafa  Òzgür'ü aldı.
Konuk takım Gündoğanspor ise maça  Kaan,İbrahim,Hamit,Berkant,Sergen,Erhan,Muhammed Aydın,Can,Ege,Berkay ve Şevket Ege tertibiyle çıktı.
Gündoğanspor'un Teknik Sorumluluğunu Hasan Tayyar Aydın yaptı.
Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke,Dr Alp Milasspor Kulüp Başkanı ve ASKF Başkan yardımcısı Ersin Köksal,Milas Belediyesi Milasspor Kulüp yöneticilerinden Zekai Korkmaz ve Milas Belediyesi meclis üyelerinin de izledikleri lig mücadelesi tamamen Milas Belediyesi Milasspor'un üstünlüğü ve hakimiyeti ile geçti.
Müsabakanın ilk yarısında sağlı sollu gol ayaklarıyla Gündoğan kalesine gelen Milas'ın Mor Menekşeler ilk golü dakika 4'te Sinan Bozkır ile buldu.Maçta 1-0 öne geçen Milasspor dakika 21'de yine Sinan Bozkır ile ikinci golü atarak skoru 2-0 yaptı.
Dakika 27'de Melih Rahman Nişancı skoru 3-0 yaptı.İlk yarının kapanış golü dakika 32'de Serkan Osma'dan geldi ve Milasspor ilk yarıyı 4-0 önde kapattı.
Antrenman maçı şeklinde geçen lig mücadelesinin ikinci yarısında da yine maçın atak ve baskılı oynayan takımı Milasspor oldu.
Milasspor dakika 47'de Batuhan Karagöz dakika 60'ta Sinan Bozkır ve dakika 69'da Melih Rahman Nişancı ile peşin peşin golleri atarak müsabakada 7-0 galibiyetle ayrıldı.
Maçın anlatılacak yani saha için oyun ve skordan ziyade tribünlerde 90 dakika susmayan Mylasa Taraftar grubunun Milas Belediyesi Milasspor'a verdiği destek oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KASIM AYI MECLİSİ 6 KASIM’DAÖnceki Haber

KASIM AYI MECLİSİ 6 KASIM’DA

Milas Belediyespor rakip tanımıyorSonraki Haber

Milas Belediyespor rakip tanımıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar