Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

MASTERLAR MİLLİ TAKIMANA ÇAĞIRILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MASTERLAR MİLLİ TAKIMANA ÇAĞIRILDI
MASTERLAR MİLLİ TAKIMANA ÇAĞIRILDI

Masterlar Milli Takımına Çağrıldı

Milas Masterler Futbol Takımı Kaptanı Kemal Aydeniz Masterler Milli Takımın Bartın’da ki kamp çalışmalarına davet edildi.

Ege Bölgesi Masterler Futbol Liginde Milas’ı temsil eden Milasspor Masterler Futbol Takımının sporcularından Milasspor’un eski futbolcularından ve takım kaptanlarından biri olan Milas Belediyesi personeli Kemal Aydeniz Masterler Liginde ki başarılı futboluyla Masterler Milli Takımın Bartın’da ki hazırlık kampına çağrıldı.

Milasspor Masterler Genel Koordinatörü Erkan İşli ile birlikte Bartın’daki Milli Takım Kampına katılan Kemal Aydeniz Milli Takımla ilk çalışmasını 19 Ocak Cuma günü yaptı.

20 Ocak Cumartesi günü Bartın Şehit Uğur Akyer Masterler futbol Takımı ile ilk hazırlık karşılaşmasını yapacak olan Masterler Milli Takımı 21 Ocak Pazar günü Bartın’da son olarak Bartın İl Özel İdare Masterler Futbol Takımı ile oynayacak.

Masterler Milli Takımında Yer Alması Bizleri Mutlu Etti

Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli Milli Takım ve Masterler Futbol ligi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Bartın’a Masterler Futbol Liginin ikinci yarı toplantısı için gittiğini belirterek Milli Takımımızın Bartın’da ki hazırlık karşılaşmalarında takımımızın sporcusu Kemal Aydeniz’in de takımın bir parçası olarak yer alması Milasspor Masterlerı olarak hepimizi çok mutlu etti dedi.

Bartın’da gitmeden önce Hava Limanında Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’la karşılaşmamız son derce güzel bir tesadüf oldu diyen Erkan İşli Başkan Tokat’ın hem Milasspor Masterlerına hem de Masterler Milli Takımına çağrılan Kemal Aydeniz’e başarılar dilediğini söyledi.

Teşekkür Etti

Masterler Milli Takım Kampına çağrılan başarılı futbolcu Kemal Aydeniz gazetemiz yaptığı açıklamada kendisini Masterler Milli Takım Kampına davet eden Masterler Milli Takım Sportif Direktörü Alpay Özer’e ve kendisine destek olan Milaslı hemşerilerine teşekkür ederek çok uzun yıllar sonra Milas Masterler Futbol Takımı ile özlediği futbola dönüş yaptığını vurgulayarak yeniden futbolculuk dönemlerimizdeki aynı heyecanı yaşamanın sevinci ve mutluluğu içindeyim dedi.

 

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BARANIMIZI UNUTMADIKÖnceki Haber

BARANIMIZI UNUTMADIK

KARNE HEYECANI BAŞLADISonraki Haber

KARNE HEYECANI BAŞLADI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar