Reklamı Geç
23Nisan
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Kızılay Gönüllüleri Ramazan Ayı İçin Kolları Sıvadı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kızılay Gönüllüleri Ramazan Ayı İçin Kolları Sıvadı..
Türk Kızılay Milas Şube ve Genç Kızılay Milas gönüllüleri, ‘Hoş geldin Ramazan’ diyerek, dar gelirli, yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına bu kez başka duygularla koştu.

Her yıl Ramazan ayında yoksul, dar gelirli ve ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Türk Kızılay, bu sene Ramazan’a daha farklı duygularla giriyor. Bir yılı aşkın bir süredir tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde, 13 Nisan’da başlayacak Ramazan ayı ve bir ayın sonunda idrak edilecek Ramazan Bayramı, özellikle dar gelirli ailelerin yardım elini beklediği bir süreç… Bu düşünce ile hareket eden Türk Kızılay Milas Şubesi, hazırladığı programı uygulamaya koyuldu. İlçemize bağlı Gürceğiz ve Bayır Mahallesi’ne giden gönüllüler, Ramazan gelirken ihtiyaç sahipleri için seferber oldu. Öte yandan Gürceğiz Mahallesi’nde evi yanan vatandaşımızın da durumunu öğrenip yardımına koştular.

 

 

“Ramazan bereketini paylaşan tüm kalplere Hilal Olsun Milas. Ramazan Bağışı yapmak isteyen hayırseverlerimiz Kızılay Şubelerimize bağışta bulunabilirler. İhtiyaç sahibi vatandaşlara sizlerin bağışladıklarınız gıda kolisi, et konserve, ramazan pidesi, ikramlık hurma, su ve bayramlık kıyafetleri ve takım elbise yardımlarınızı onlara ulaştırdık” dedi.

 

 

Türk Kızılay Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş, Genç Kızılay Başkanı Tansel Altay, Gürceğiz Mahalle Muhtarı Ersoy Yılmaz ve Bayır Muhtarı Nazmi Şen, Genç Kızılay üyeleri; Necibe Şenkır, Kaan Gürdağ, Mehmet Can Çetinöz, Fatih Alakaş, Damla Aytekin ve şube memuru Fatma Akar ile sahaya çıkan Kızılay gönüllüleri, bir kez daha hayırseverlere çağrıda bulundular.

 

9 / 1 

 

9 / 2 

 

9 / 3 

 

9 / 4 

 

9 / 5 

 

9 / 6 

 

9 / 7 

 

9 / 8 

 

9 / 9 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kabine Toplantısı Öncesi Ek Genelge 81 İl Valiliği’ne Gönderildi.Önceki Haber

Kabine Toplantısı Öncesi Ek Genelge 81 İ...

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, Ramazan ayı sebebiyle bir mesaj yayınladı.Sonraki Haber

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar