Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

KAYMAKAM ARSLAN’DAN SANAT ATÖLYESİNE ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAYMAKAM ARSLAN’DAN SANAT ATÖLYESİNE ZİYARET
M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki Amerikalı ressam Timothy Lomas tarafından açılan Ben Buradayım” Sanat Atölyesini ziyaret eden Kaymakam Arslan, yapılan çalışmaları yerinde gözlemledi

Kaymakam Arslan M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Amerikalı ressam Timothy Lomas tarafından açılan ve devlet koruması altında yaşayan down sendromlu ve hafif mental retardasyonlu bireylere yönelik  “Ben Buradayım” Sanat Atölyesi açılışı sonrasında özel bireyler ile yapılan çalışmaların sunulduğu sergiyi gezdi.

Eşi Sermin Arslan ile birlikte yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Arslan, Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan özel bireyler ile teker teker ilgilenerek açılışı gerçekleştirilen sanat atölyesinde kendisi de çalışma yaptı.Kaymakam Arslan’ yapmış olduğu çalışmada Amerikalı ressam Timothy Lomas eşlik etti.


İNANILMAZ İŞLER ÇIKARDI


Meltem Keskin Bayur’un proje sanat koordinatörlüğünü, Makbule Kalyon’un ise koordinatörlüğünü yaptığı çalışma ile ilgili bilgi aktaran Ressam Timothy Lomas; “New York’ta hem ressam hem de Global Children Art programının yöneticisiyim. Makbule Kalyon tarafından MK Sanat tarafından buraya davet edildim. ‘Ben buradayım’ isimli sanat atölyelerini tüm Türkiye’de yapmak için görev aldım. Engelli bireylerin, birazcık da çizgi altında kalmış bireylerin sanat yoluyla yaratıcılıklarını, hem de ilham kaynaklarını dışarıya vurmalarını sağlamak amacıyla sanat atölyelerini yapıyoruz. Pek çok şehir gezdik ve burada birlikte çalıştığımız çocuklar yaratıcı, inanılmaz işler çıkardı ve çok heyecanlı şekilde bizimle çalıştı. Her atölyemizin sonunda portrelerimizin, çalışmalarımızın ve onlar için yaptığımız duvar çalışmasını sergiliyoruz. Atölyede yaptığımız portrelerin hepsi atölyede çocukların kendi kimlikleri, duvar çalışması ise topluluğa olan hediyeleri” ifadelerini kullandı.
Kaymakam Arslan sanat atölyesindeki çalışmalar için emeği geçen herkesi tebrik ederek teşekkür etti.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDIÖnceki Haber

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

AĞAÇTA ASILI BULUNAN CESET SEVENLERİNİ YASA BOĞDUSonraki Haber

AĞAÇTA ASILI BULUNAN CESET SEVENLERİNİ Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar