Reklamı Geç
23Nisan
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Kayadereli Mehmet Sevenlerinin Eşliğinde Toprağa Verildi..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kayadereli Mehmet Sevenlerinin Eşliğinde Toprağa Verildi..
Karaoğlan sevdalısı olarak bilinen Kayadereli Mehmet Çakırsu vefat etti.

Karaoğlan sevdalısı olarak bilinen Kayadereli Mehmet Çakırsu vefat etti. 65 yaşında olan ve bir süredir evinde tedavi gören Çakırsu’yun cenazesi 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü (bugün) öğle namazına müteakip Beçin Karayolları Camii’nden alınıp Milas Şehir Mezarlığı’na defnedilecek.
Çakırsu’yun vefatını sosyal medya paylaşımlarıyla duyuran ve üzüntülerini dile getiren isimlerin yapmış oldukları paylaşımlar şöyle:
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat“Çok değerli abimiz Mehmet Çakırsu’nun vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim… Emekçi, Atatürkçü, Karaoğlan sevdalısı, temiz yürekli insan güle güle… Cenazesi bugün öğle namazını takiben Beçin Karayolları Camiinden alınıp Milas Şehir Mezarlığına defnedilecektir. Sevabını isteyen buyursun… Toprağı bol olsun… Allah gani gani rahmet eylesin…”
Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak“Sevgili Ağabeyim “Kayadereli Mehmet Çakırsu’nun” vefatını üzülerek öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma(Güzel insan, sahici dost)yüce Allah’tan rahmet, sevenlerine, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Ruhun şad, mekanın cennet olsun abim…”
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası Milas İlçe Temsilcisi Mehmet Günlük“Ölüm, her şeyi eşit kılar” demiş Lucius-Annaeus Seneca (M.Ö 4- M.S. 65). Gerçekten de öyle… Ayrılığın hüznü ağır olsa da ölüm haktır; ölüm bilinci ve ölümlü yaşam aslolandır.
Bugün yine bir yaprak daha toprağa düştü. Atatürk ve Karaoğlan sevdalısı, gönül adamı, “Zor işlerin adamı” Kayadereli Mehmet Çakırsu Ağabeyimin Azrail ile giriştiği yaşam mücadelesini kaybettiğini (bugüne kadar bu mücadeleyi kazanan var mı, bilmiyorum) öğrendim. Çok üzgünüm. Allah’tan merhum Mehmet Ağabeyime rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

Milasın Sesi Gazetesi ve Haber Portalı olarak merhuma Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
“İmar Affı Beklentisi Kaçak Yapılaşmayı Arttırıyor”Önceki Haber

“İmar Affı Beklentisi Kaçak Yapılaşmayı...

112 mahallede elektrikler kesilecekSonraki Haber

112 mahallede elektrikler kesilecek

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar