Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Katilin Avukatı’ndan Şok Eden Açıklama..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Katilin Avukatı’ndan Şok Eden Açıklama..
12 Mart’ta Bensu Narlı’yı katleden Serhat Kantaş’ın avukatı Gülen Bütüner, herkesi şok eden bir açıklama yaptı. Avukat Bütüner, yayınlanacak her türlü haber hakkında yasal yollara başvuracaklarını söyledi.

Milas’ta Serhat Kantaş isimli erkek tarafından öldürülen Bensu Narlı cinayetinde herkesi şok eden bir açıklama geldi. Avukat Bütüner, yaptığı açıklamada, “12 .03.2021 tarihinde Muğla’nın Milas ilçesinde yaşanan Bensu Narlı’nın ölümü ile ilgili olayda Bodrum Eğitim-Sen Sözcüsü Yüksel Okyay kamuoyuna yapmış olduğu ve tüm sosyal medya hesaplarında yayınlanan açıklamada müvekkilim Serhat Kantaş’ın Bensu Narlı’nın teyzesinin kocası olduğu, müvekkilimin Bensu’yu defalarca taciz ve tehdit ettiği, ayrıca müvekkilim hakkında başka kadınlarla ilgili cinsel istismar, taciz ve tehdit dosyalarının da bulunduğunu belirtmiştir.” dedi.

Bütüner, açıklamasının devamında, “Bu talihsiz ve yanlış haberin doğru olmadığını, bu durumun tüm basın organları tarafından düzeltilmesi gerektiği düşüncesiyle Serhat Kantaş’ın vekili olarak açıklamada bulunma gereği doğmuştur. Müvekkilim Serhat Kantaş, Bensu Narlı’nın teyzesinin kocası değildir. Bu durum soybağı ile de ortadadır. Müvekkilimin ne Bensu Narlı’ya ne de başka kişilere karşı taciz eylemleri bulunmamaktadır. Bununla ilgili olarakta mahkemede açılmış ya da şikayette bulunulmuş bir işlem yoktur. Uzun süre birlikte olduğu Bensu Narlı tarafından da müvekkilim hakkında herhangi bir adliyeye intikal etmiş ne bir şikayeti ne de bir uzaklaştırma talebi bulunmamaktadır. Müvekkilim Serhat’ın Bensu Karlı’ya karşı böyle bir eylemi söz konusu dahi değildir. Bu olayla ilgili olarak da müvekkilim tutuklanmış, olay yargıya intikal etmiştir. Kararı yargı verecektir. Bu tür haberlerin kamuoyunda bir algı oluşturmak ve kamuoyunu yanlış yönlendirmek amaçlı yapıldığını düşünmekteyiz. Bu tür çıkmış ve çıkacak olan asılsız sosyal medya hesaplarından yayınlanmış ve yayınlanacak her türlü haber hakkında yasal yollara başvuracağız.” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2023 Seçimlerinde Bağımsız Olarak Adaylığını Açıkladı..Önceki Haber

2023 Seçimlerinde Bağımsız Olarak Adaylı...

Açma’nın içinden eldiven çıktı.Sonraki Haber

Açma’nın içinden eldiven çıktı.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar