Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

İlçe Ziyaretleri Köyceğiz Ve Dalaman İle Devam Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlçe Ziyaretleri Köyceğiz Ve Dalaman İle Devam Etti
Milas Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adayı Muhammet Tokat yerel seçimlere az bir zaman kala ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Köyceğiz ve Dalaman’da partililer, sivil toplum kuruluşları ve oda başkanları ile bir araya gelen Başkan Tokat, aday adaylığı süreci ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak ilçe merkezlerinde vatandaşları selamladı.
İlk ziyaretini Cumhuriyet Halk Partisi Köyceğiz ilçe Başkanlığı’na gerçekleştiren Başkan Tokat burada ilçe Başkanı Tanju Satılmış, CHP Köyceğiz Belediye Başkan Aday Adayları ve partililer tarafından karşılandı. Buradaki konuşmanın ardından heyetle birlikte Köyceğiz’de vatandaşları selamlayan Başkan Tokat, sırasıyla Köyceğiz Ziraat Odası Başkanı Mehmet Uysal, Köyceğiz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Gümüş, ADD Köyceğiz Şube Başkanı Selçuk Siber ve Köyceğiz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Durmaz’ı ziyaret etti. Odalar ve Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak akıl ve uyum içinde çalıştığını belirten Başkan Tokat bundan sonraki süreçte de aynı uyum ile çalışacağının altını çizdi.
Oda ve STK ziyaretlerini tamamlayan Başkan Tokat, geçtiğimiz günlerde vefat eden önceki dönem CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol’un kayınpederi Sami Türkmen’in ailesini de ziyaret ederek, baş sağlığı dileklerini iletti.
Köyceğiz ziyaretini tamamlayan Milas Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Tokat, daha sonra Dalaman’a geçti. CHP Dalaman İlçe Başkanlığı ile ziyaretlerine başlayan Başkan Tokat, Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Takar, Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Gökmen ve Dalaman Taksi Kooperatifi Başkanı Nazmi Yılmaz’ı ziyaret ederek, günü noktaladı.
MUĞLA’NIN BÜTÜN İLÇELERİYLE BERABER KAYNAŞMAYI OLUŞTURMAMIZ GEREKİYOR…
İlçe Başkanlığı ziyaretlerinde partililere hitap eden Milas Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Tokat, parti geçmişi hakkında bilgiler vererek, bugüne kadar aldığı görevleri partililere aktardı. “Bugün Köyceğiz ve Dalaman’daydık. Muğla’ ilimize ve partimize daha fazla yararlı olabiliriz anlayışıyla yola çıktık” diyerek sözlerine başlayan Başkan Tokat; “Partimizin bayrağını ilçemizde layıkıyla taşıdığımı düşünüyorum ve 35 yıldır parti mutfağındayım. Cumhuriyet Halk Partisi Okulu’nda yetiştim. 35 yılda çok iyi geliştiğimi ve piştiğimi düşünüyorum. Gerek Belediye Başkanlığım gerekse Muğla Büyükşehir Meclis Üyeliğim sırasında hem Büyükşehir teşkilatını tanımak hem de Muğla’da neyi yapabildik, neyi yapamadık, nerelerde eksik kaldık, ilin genel ihtiyaçları ile ilgili noktalarda bilgi ve deneyime sahip olduğumu ifade edebilirim. Milas’taki faaliyet ve çalışmalarımızda en büyük gururum ortak aklı tesis etmiş olmamdır. Milas’ımız bu ortak akıl sayesinde ilimizin en çok sinerji yakalamış ve motivasyonu en yüksek ilçelerden birisi haline geldiğini biliyoruz. Bu ortak sinerjiyi tüm Muğla’ya yayma noktasında çok avantajlı olduğumu ifade edebilirim. Muğla’ya ve tüm ilçelerimize öncelik olarak verebileceğim birinci güven önce kaynaşmayı sağlamak ve insanları mutlu etmek olacaktır. Muğla’da bütün ilçeleriyle beraber bu kaynaşmayı oluşturmamız gerekiyor. Bu noktada şimdiye kadar kurmuş olduğumuz ilişkilerle biz bunu çok iyi yapabilecek durumdayız ve bu konuda kendimizi çok avantajlı görebiliyoruz. İlçe örgütlerimizden gelen destek bizi çok bahtiyar kıldı, mutlu etti.”dedi.
MUĞLA’NIN ÇOK ÖNEMLİ İHTİYAÇLARI VAR…
İleriki dönemde Muğla için yapılması gerekenleri vurgulayan Başkan Tokat; “Muğla olarak potansiyeline uygun bir dünya kenti olma noktasında profesyonel destekle yapmamız gereken çok büyük işler var. Öncelikle imar ile ilgili sorunlarımızı ve düzeltmelerimizi mutlaka yerine getirmemiz lazım. Bizim tarımdan başlayarak en önemli aktivitelerimizden turizmde sektörle yan yana gelip ortak bi şeyler üretme noktasında acil çabaya ihtiyacımız var. Sektörle bir araya gelip yeni projeler üreterek, turizmi 12 aya yaymak ve sadece deniz, kum ve eğlenceden ibaret değil, çeşitlendirilmiş bir turizm ile birçok noktada yeni turizm alanlarını katmak mecburiyetindeyiz. Örnek köyler yaratarak, yeni üretim teknikleri, kooperatif ve birlikler vasıtasıyla yeni üretim tekniklerini hayata geçirme mecburiyetindeyiz. Ulaşım politikamızı tekrar gözden geçirmek yeniden su politikası üretmek zorundayız. Muğla’nın çok önemli ihtiyaçları var. Çağdaş bir kentin donanımına ulaşabilmesi için profesyonel desteklerle yeni kent tasarımları oluşturmak, özellikle kültürel ve çevresel değerlerimizi korumak, bunları koruyacak projeler hayata geçirmek zorundayız” dedi.
BEN GÖREVE HAZIRIM…
Konuşmasının sonunda göreve hazır olduğunu ve elinden gelenin en iyisini yapacağının altını çizen Başkan Tokat; “Partimiz ve Muğla’mız için en hayırlısı ne ise o olsun. 3 dönemlik Milas Belediye Başkanlığı birikimim 2 dönem Büyükşehir Meclis Üyeliği birikimim, evveliyatında 1 dönem Belediye Meclis Üyeliğim ve 35 yıllık parti mutfağında toz yutmuşluğum ile iyi bir alternatif ve iyi bir seçenek olduğumu düşünüyorum ve ben göreve hazırım. Eğer bu görev bize uygun görülürse partim için Muğla için elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğimden emin olabilirsiniz” dedi.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ters yönden geldi, kazaya neden olduÖnceki Haber

Ters yönden geldi, kazaya neden oldu

MUHARREM ÇETİN MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI..Sonraki Haber

MUHARREM ÇETİN MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar