Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Gönül, Hızlı Okuma Yazılımı ODAK2023'ün Tanıtımını Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gönül, Hızlı Okuma Yazılımı ODAK2023'ün Tanıtımını Yaptı
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, eğitim alanında çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, anlayarak hızlı okumaya katkı sunacak yapay zeka destekli "Odak 2023" eğitim setini Türk Gençliği’nin hizmetine sundu. Hızlı Okuma Yazılımı ODAK2023'ün tanıtımını yapan Milas Ülkü Ocakları Başkanı Hayrettin Gönül, “kullanıcıların dikkatini artırmak, odaklanma becerilerini geliştirmek ve okuma bozukluklarını gidermek amacıyla geliştirilmiş, kişiye özel bir eğitim programı” dedi.

Milas Ülkü Ocakları Başkanı Hayrettin Gönül, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Türk Gençliğine armağan edilen, kullanıcıların dikkatlerini artırmak, odaklanma becerilerini geliştirmek ve okuma bozukluklarını gidermek amacıyla geliştirilmiş bir eğitim programı olan ODAK 2023 programını tanıttı. 
Gönül’ün konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: 
“Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan Odak2023 Yazılımı ile “Günde 500 sayfa okumak mümkün mü? LGS, YKS, KPSS, ALES gibi sınavlarda zaman tasarrufu nasıl sağlanır?, Beynin fotografik hafızası nasıl güçlenir?, Hızlı Okuma Yazılımı Odak2023 nedir? gibi sorulara cevap verildi.
"Türk gençliği özelinde tüm Türk milletinin hizmetine sunulan ODAK2023, kullanıcıların dikkatini artırmak, odaklanma becerilerini geliştirmek ve okuma bozukluklarını gidermek amacıyla geliştirilmiş, kişiye özel bir eğitim programı.
ODAK2023 kullanıcının mevcut seviyesini tespit ederek kişiye özel bir çalışma programı sunmaktadır. Böylece kullanıcının gelişimi yakından takip edilebilmekte.
ODAK2023 sizleri hedeflerinize ulaştırırken herhangi bir teknik öğretmemekte, motor becerilerini geliştirmektedir. Bunun yanı sıra uzman kadrolar tarafından hazırlanmış içerikler, milli-manevi değerlerimiz ile bir bütün halinde tasarlandı.”
Gönül, ODAK2023’u temin etmek isteyenlerin 0554 305 86 14 nolu telefon ve sosyal medya hesaplarından iletişime geçilebileceğini belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DİLENCİLERE YÖNELİK DENETİMLER SÜRÜYORÖnceki Haber

DİLENCİLERE YÖNELİK DENETİMLER SÜRÜYOR

Genç Pazarcı Esnafı Tüm Sevenlerini Yasa Boğdu..Sonraki Haber

Genç Pazarcı Esnafı Tüm Sevenlerini Yasa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar