Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Gençlik Haftası başlıyor…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençlik Haftası başlıyor…
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, Milas Gençlik Merkezi tarafından hafta boyu çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

15 Mayıs 2018 Salı günü Atapark’ta, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayacak olan Gençlik Haftası program, saat: 10.30’da Kapalı Spor Salonu’nda Liseler Arası Kız Basketbol Turnuvası Finali ve ardından Liseler Arası Erkek Basketbol Turnuvası Finali ve Ödül Töreni yapılacak.  Aynı gün saat: 17.00’de stad da Hentbol Çim Saha Turnuvası ve ardından saat: 18.00’de Ailemle Hentbol Turnuvası ve Ödül Törenleri ile ilk günün program sona erecek.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında hafta boyu sürecek etkinliklerin ikinci günü yani 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü ise program, saat: 12.00’de stad da Mahalleler Turnuva Şampiyonları Finali ve Ödül Töreni, saat: 15.00’de Kapalı Spor Salonu’nda Badminton Turnuvası, yine saat: 15.00’de Atapark’ta Gençlik Merkezi Gençlik Haftası Panayırı düzenlenecek.
17 Mayıs 2018 Perşembe günü ise sabah saat: 09.00’da Atapark’tan startı verilecek olan Bisiklet Turu başlayacak.
Saat: 10.00’da Kapalı Spor Salonu’nda Liseler Arası Kız Voleybol Turnuvası Finali, saat: 11.00’de Liseler Arası Erkek Voleybol Turnuvası Finali ve Ödül Töreni yapılacak.
18 Mayıs 2018 Cuma günü ise program saat: 17.00’de, Judo Salonu’nda Judo Turnuvası, saat: 18.00’de ise Kapalı Spor Salonu’nda Masa Tenisi Turnuvası düzenlenecek.
19 Mayıs 2018 Cumartesi günü ise oldukça yoğun bir programla kutlanacak olan hafta, sabah saat: 09.00’da Atapark’ta Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak.
Halk oyunları gösterisi, gençlik yürüyüşü ile gündüz bölümü tamamlanırken, akşam saat: 20.30’da Fener Alayı ve ardından Şef Ali Çakır yönetiminde Karma Gençlik Konseri yine Atapark’ta sunulacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süper Dadım’dan annelere özel…Önceki Haber

Süper Dadım’dan annelere özel…

Yeni hizmet binası dualar ve güzel temennilerle açıldı…Sonraki Haber

Yeni hizmet binası dualar ve güzel temen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar