Reklamı Geç
23Nisan
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

GENÇ DÖNÜŞÜM PROJESİ’NE MİLASLI GENÇLER İLGİ GÖSTERDİ…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GENÇ DÖNÜŞÜM PROJESİ’NE MİLASLI GENÇLER İLGİ GÖSTERDİ…
Gençlerin sosyal yönlerini geliştirecekleri; kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle serbest zamanlarını etkili ve verimli geçirmelerini sağlayacakları merkezler olarak bilinen Gençlik Merkezleri’nin sayısı son yıllarda artarken, faaliyetleri de toplumda farkındalık yaratmaya devam ediyorlar. Bu merkezlerden biri olan Milas Gençlik Merkezi de, hafta sonundaki etkinliğiyle gençlerin yoğun ilgisine mazhar oldu.

Milas Gençlik Merkezi Çevre ve Sıfır Atık Timi Gönüllü öğrencileriyle ‘Genç Dönüşüm Projesi’ kapsamında, 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde yapılan ÖSYM Sınavı için Milas Cumhuriyet Lisesi’ne gelen adayların kalem setlerini topladı. Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, toplanan kalem setlerinin dezenfekte edilerek köy okullarında eğitim gören öğrencilere ulaştırılacağını belirtti.

 

 

Gençlik Merkezi Müdürü Binbir; “Mevcut durum göstergelerine göre Gençlik Merkezlerinde daha çok gence hizmet verebilecek bir potansiyel olmakla birlikte çeşitli sebeplerle Gençlik Merkezine ulaşamayan gençler bu imkânlardan yararlanamıyor. Oysa ‘Merkezim Her Yerde’ uygulamaları bünyesindeki proje ve faaliyetlerle gençlik merkezleri, gençlik faaliyetlerini kendi mekân sınırlarının ötesine taşıyarak daha çok gence ulaşmayı amaçlamaktadır.

 

 

Gençlik Merkezine ulaşamayan, faaliyetleri konusunda bilgisi olmayan, bu faaliyetlere katılmamış ancak imkânlarından yararlanmak isteyen gençler başta olmak üzere bütün gençler ve diğer vatandaşlar merkezlerimize davet ediyoruz.

 

 

Bu kapsamda gençlik merkezi faaliyetlerimizi köylere ve köy okullarına taşırken aynı zamanda köy okullarında eğitim gören gençlerimize hediyeler de götürüyoruz. Milas Gençlik Merkezi Çevre ve Sıfır Atık Timi Gönüllü Öğrencilerimiz ile ‘Genç Dönüşüm Projesi’ kapsamında 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde Milas Cumhuriyet Lisesinde Üniversite sınavına giren öğrencilerden kalem setlerini topladık. Toplanan bu kalem setleri dezenfekte edilecek ve ardından, köy okulu öğrencilerimize hediye edeceğiz” diyerek, etkinliğe yoğun ilgi gösteren Milaslı gençlere teşekkür etti.

 

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vekâletle kurban kesim kampanyası başladıÖnceki Haber

Vekâletle kurban kesim kampanyası başlad...

MİLAS NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ YENİLENEN KONSEPTİYLE HİZMETE BAŞLADISonraki Haber

MİLAS NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ YENİLENEN KONSEPTİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar