Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

GENÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYINDAN İDDİALI AÇIKLAMA…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GENÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYINDAN İDDİALI AÇIKLAMA…
Milas Belediye Başkanlığı için yarışacak 16 adaydan biri olan Yeniden Refah Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Ersin Toptaş; “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin parlayan yıldızı Yeniden Refah Partisi’nin Milas’ta da yaratacağı etki, ‘Ahlaklı Belediyecilik’ anlayışı ile Milaslı hemşehrilerimizin tanışmasına fırsat verecek. Genç bir aday olmam Milaslılar ve bu kadim kent için de bir avantaja dönüşecek. Bu seçimlerin parlayan yıldızları biz olacağız” diyerek seçimler için iddiasını ortaya koydu.

Türk Pop Müziği’nin efsane ismi, Minik Serçe olarak hepimizin gönlünde taht kuran Sezen Aksu’nun, 90’lı yıllarda hepimizin diline ve gönlüne düşen ‘Hadi bakalım kolay gelsin’ şarkısını anımsatan ve tüm adaylara kolay gelsin diyeceğimiz 16 adaylı bir seçim yarışına sayılı günler kaldı. Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden başkan adaylarının söylemleri de giderek sertleşirken, seçimlere az bir zaman kala iddialı söylemleriyle de adaylar, dikkatleri kendi üzerlerine çekmeyi sürdürüyor.
16 adaydan en genci olarak dikkat çeken Yeniden Refah Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Ersin Toptaş da, adaylığını açıkladığı günden itibaren gerek sosyal medya paylaşımlarıyla, gerek 31 Mart’ta kadar sürdüreceği seçim kampanyası materyalleriyle ve gerekse iddialı sözleriyle dikkat çekiyor.
“Farkımızı, farklı söylemlerimiz, farklı projelerimizle ortaya koyacağız” diyen Başkan Adayı Toptaş; “Her şeyden önce Milaslıları, ‘Ahlaklı Belediyecilik’ anlayışı ile tanıştıracağız. Klasik söylem ve eylemlerden, seçmene hiçbir yararı olmayan kampanya yöntemlerinden uzak, pansuman etme yerine doğrudan kanayan yaraya neşter vuracak bir yönetim anlayışıyla hemşehrilerimizin karşısındayız. 
Şova dönük, sadece seçmeni rahatsız eden bir çalışma yönetiminin yerine bu kentin acil çözülmesi gereken problemlerine çözüm odaklı bir yaklaşımın içerisindeyiz. Yıllardır verilen, tutulmayan boş vaatlerle avutulmaya çalışılan Milaslılar, tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de yeni bir umuda sarılmış durumdalar. Adaylığımızı açıkladığımız andan itibaren hemşehrilerimizin bizlere dönük tutumu, teveccühleri, bizlere olan güvenleri bizleri de motive ederek neden başarmayalım deme noktasına getirdi.
Omuzlarımızdaki sorumluluğu bir kat daha arttıran bu yaklaşım, bizleri diğer adayların projelerinden farklı bir proje üretmeye yöneltti. Gerçekten bu konuda çok iddialıyız. Açıkladığımız da toplumun tüm kesimlerine hitap edecek, ihtiyaçlara cevap verecek, farklı yönetim anlayışımızla fark yaratacağımızdan hiç şüphem yok. Bu seçimlerin parlayan yıldızı Yeniden Refah Partisi olacak, ayırım yapmaksızın toplumun bütün kesimlerine eşit ve adil hizmet götürme iddiamıza mutlaka Milaslı hemşehrilerimizden karşılık bulacağız. 
Genç, dinamik ve aynı zamanda bilgi-birikim açısından yeterli donanıma sahip olmamız Milaslı seçmene de umut verecektir” dedi.
Bir kesimin değil, Milas’ın temsilcisi olacağını ileri süren Başkan Adayı Toptaş, kendisine ve ekibine gösterilen güvenin boşa çıkmayacağını söyledi ve Milaslılardan ciddi bir destek alacağını öne sürdü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ARAS, “ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ, ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”Önceki Haber

ARAS, “ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ, ÖĞRENC...

DOĞRULUK, DÜRÜSTLÜK VE SAMİMİYET TEMELİNDE İLİŞKİLER KURULACAKSonraki Haber

DOĞRULUK, DÜRÜSTLÜK VE SAMİMİYET TEMELİN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar