Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Gelecek Partisi İlçe Binasının Açılışını Genel Başkan Davutoğlu Gerçekleştirdi.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelecek Partisi İlçe Binasının Açılışını Genel Başkan Davutoğlu Gerçekleştirdi.
Gelecek Partisi Genel Başkanı eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, partisin Milas İlçe Hizmet Binası'nın açılışını gerçekleştirmek üzere ilçemize geldi. Açılışın ardından çevredeki esnafı ziyaret ederek bir süre sohbet eden Davutoğlu, Milas'tan ayrılarak Fethiye'ye geçti.

Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanlığı'nca işlevsel hale getirilen partinin ilçe hizmet binasının açılışına katılmak üzere Milas’a gelen Genel Başkan ve eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, parti binası önünde toplanan kalabalığa seslendi.

HALKIN DERDİNİ DERT EDİNDİK

Genel Başkan Davutoğlu; "Yiğit efelerin harman olduğu, tarih ve kültür zengini, turizm cenneti Milas'ın güzel insanları hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Malumunuz partimizi kurduktan sonra hızlı bir şekilde yurt genelinde teşkilatlanma çalışmalarına başladık. Teşkilatlanma çalışmaları sürerken bir yandan da birinci büyük kongremizi gerçekleştirdik. Her ne kadar birileri bunları yapamayacağımızı söylese de biz onlara değil, halkın sesine kulak verdik. Halkın derdini dert edindik. Tüm teşkilatlarımızla birlikte her gün sokakta, onların arasında olduk ve halkı dinledik” dedi.

BİZİ FARKLI BİR AĞIZLA KONUŞMAKLA SUÇLUYORLAR

Konuşmasında iktidarı eleştiren Davutoğlu, “İktidarı hem yaptıklarıyla, hem de yapamadıklarıyla eleştiriyoruz. Her doğruda alkışlayacağımızı, her yanlışlarında da eleştireceğimizi söylemekten geri kalmıyoruz. Gara Bölgesi'nde 13 sivil vatandaşımızın hunharca katledilmesini bu büyük millet adına içimize sindiremiyoruz. Tam anlamıyla beceriksiz, başarısız bir operasyonla 13 vatandaşımızı ailelerinden, sevdiklerinden kopardılar. Üstelik de başarısız olduklarını kendileri söylüyor ancak 'O zaman bu işin sorumlusu kim' diye sorduğumuzda bizi farklı bir ağızla konuşmakla suçluyorlar. Bu millet her şeyi görüyor ve zamanı geldiğinde gerekli cevabı da verecektir” dedi.

O PARA BU MİLLETİN PARASIDIR

Ekonomi konusunda da eleştirilerini sürdüren Davutoğlu, “Aylardır soruyoruz 'Merkez Bankası'nın kasasındaki 128 milyar dolar ne oldu' diye. Soracağız, sormaya da devam edeceğiz. Çünkü o para bu milletin parasıdır. Ancak cevap veren yok. Merak etmeyin siz cevap vermiyorsunuz diye biz bu işin peşini bırakacak değiliz. Bu aziz milletin hakkını aramaya devam edeceğiz. Gelecek Partisi bu milletin bağrından çıkmıştır. İnanıyoruz ki milyonlar çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayacak. Yapılacak ilk seçimde Türk Milleti bizi, bu büyük davanın temsilcilerini iktidara taşıyacaktır. Tüm yurt genelindeki teşkilatlarımız liyakatlı kadrolardan oluşmuştur. İşte Muğla il başkanımız ve yönetimi. İşte Milas İlçe Başkanımız Murat kardeşimiz ve pırıl pırıl isimlerden oluşmuş yönetim kadrosu. Açılışını yapacağımız teşkilat binasında sadece ülke meseleleri konuşulacaktır. Bu binada; dedikodu, gıybet, halkın arasına sokulacak nifak tohumları değil, milletin yararına olan hizmetler, vatandaşın derdi konuşulacaktır. Sizlerin huzurunda bir kez daha ilçe başkanımız, değerli kardeşim Murat Bey'i ve arkadaşlarını kutluyorum. Birlikte aynı yolda yürümekten, bu millete hizmet etmekten başka bir kaygımız yok. Çünkü bizim derdimiz kişisel kaygılar, kişisel menfaatler değildir" dedi.

STK TEMSİLCİLERİ DE KATILDI

Genel Başkan Davutoğlu'nun yaptığı konuşmanın ardından hep birlikte parti hizmet binasının açılış kurdelesi kesildi.

Parti hizmet binasının açılış programına partinin il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, Deva Partisi Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş, İYİ Parti ilçe yöneticileri, Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban ve vatandaşlar katıldı. Genel Başkan Davutoğlu ve beraberindekiler daha sonra çevredeki esnafı ziyaret ederek sohbet ettiler.

BAY MAKAS'TA TRAŞ, BAŞKAN ÇAYOCAĞI'NDA'ADAÇAYI' SOHBETİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Hacıilyas Mahallesi Yeniyol Sokak’taki esnaflardan 'Bay Makas' adlı berber dükkanına girdi ve koltuğa oturdu. Bir yandan işyeri sahibiyle sohbet eden Davutoğlu ardından aynı sokaktaki 'Başkan Çayoacağı'nda eşi ve beraberindekilerle birlikte çay içip işyeri sahibiyle sohbet ettiler. İşletme sahibinin kadın olmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Davutoğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmedi.

DSC_0137.JPG

 

DSC_0334.JPG

 

DSC_0308.JPG

 

DSC_0251.JPG

 

DSC_0237.JPG

 

DSC_0215.JPG

 

DSC_0179.JPG


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
POLİSTEN ‘COVİD 19’ DENETİMİ…Önceki Haber

POLİSTEN ‘COVİD 19’ DENETİMİ…

Bir İhtimal! BAL Ligi Nisanda Amatör Ligler OynanmıyorSonraki Haber

Bir İhtimal! BAL Ligi Nisanda Amatör Lig...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar