BAŞKANLAR SABİT
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü
MEET LOUNGE.
MHP RÜŞTÜ- MECLİS REKLAM YERİİİİİİİİİİ

Festival ve şenlikte 2. Gün…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Festival ve şenlikte 2. Gün…
HABER İÇİ RESİM ALTI MECLİS
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

Bu sene 11 - 13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan 2. Uluslararası Milas Balık Festivali ve Çocuk Oyunları Şenliği, ilk gün üç ayrı noktadan hareket edilip Cumhuriyet Caddesi’nde birleşen kortej yürüyüşü ile başlamış ve iki ayrı rekor denemesiyle devam etmişti. İlk gün Milas, festival kapsamında çok renkli görüntülere sahne oldu.

5 bin 786 öğrencinin katıldığı ‘Dokuz Taş Çocuk Oyunu’ dalında ilk rekor kırılırken, ikinci rekor olarak ise ‘Ahşap Tabakta Balık Salatası’ rekoru denemesi olmuştu. Hedefi “500 kg. Salata yapmak” olan denemede, 5 öğretmen ve 46 öğrenci tarafından 561 kg balık salatası yapılarak, ikinci rekor da kırılarak Milas, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeye hak kazandı.
Tüm gün boyunca çeşitli müzik grupları, canlı müzik performanslarıyla Milaslıları coştururken, şenliklerin asıl sahibi olan çocuklar ise gün boyu Atapark’ta kurulan şişme oyuncaklarla oynadı.  

İkinci gün…

Geçen yıl olduğu gibi bu sene de 2 ayrı dalda Guinnes Rekor Denemesi’nin gerçekleştiği 2. Uluslararası Milas Balık Festivali ve Çocuk Oyunları Şenliği’nin 2’nci gününde ise program yine sabah saat: 10.00’da Atapark’ta, Çocuk Oyunları Şenliği ile başladı. 
Bafa Heraklia Gezisi, El sanatları sergi açılışı ve Resim Yarışması sergisi açılışı, Antik kentten günümüze balık konulu konferansın ardından akşam saat 20.00’de, festival için yurt dışından gelen konuk öğrenci grupların gösterisi, Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileri ve Türk Halk Müziği Korosu’nun müzik ziyafeti, festival ve şenlik programın ikinci gün akışında yer aldı.
2. Uluslararası Milas Balık Festivali ve Çocuk Oyunları Şenliği kapsamında 3’ncü gün yani 13 Mayıs 2018 Pazar günü ise saat 10.00’da başlayacak ve gün boyu hem Atapark’ta Çocuk Oyunları Şenliği ile devam ederken, Güllük’te Olta etkinlikleri ve Balık çiftlikleriyle İasos Antik Balık Pazarı Gezisi ile son bulacak.

Üstekler

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cinnet geçiren kadın intihar etti…Önceki Haber

Cinnet geçiren kadın intihar etti…

LİMA’DAN ANNELERE...Sonraki Haber

LİMA’DAN ANNELERE...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar