BAŞKANLAR SABİT
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü
MEET LOUNGE.
MHP RÜŞTÜ- MECLİS REKLAM YERİİİİİİİİİİ

ESNAF ODASI’NDAN ‘DESTEK’ KAMPANYASI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ESNAF ODASI’NDAN ‘DESTEK’ KAMPANYASI
HABER İÇİ RESİM ALTI MECLİS
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Kovid-19 sürecinin özellikle küçük esnafta yarattığı olumsuz etkileri azaltarak yerel esnafa destek amacıyla 3 aylık bir kampanya başlatıyor. 12 Şubat’ta başlayacak olan kampanya ile Oda yönetimi, vatandaşı yerel esnaftan alışverişi teşvik edecek. Hediyelerin dağıtılacağı “Esnafına Sahip Çık” kampanya kapsamında yerel esnaftan 200 lira ve üzeri alışveriş yapanlar fiş beyanı ile çekilişe katılabilecek.

Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, dün Oda’da düzenlediği basın toplantısıyla başlayacak kampanya hakkında bilgi verdi. Başkan Devrin, göreve geldikleri günden bugüne özellikle Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi aracılığıyla Milaslı esnafa önemli katkılarda bulunduklarını belirterek; “Göreve geldiğimizde 1 milyon lira plasman gücü olan kooperatif bugün 12 milyon liralık plasman gücüyle bölgenin en güçlü kurumlarından biri haline geldi. Önceden 40 kişide bir kişi kredi alabilirken bugün, her 4 kişiden biri kredi alabilir hale geldi. Yaklaşık 1200 civarındaki üye sayımız bizlerin çabalarıyla bugün 3 bine ulaştı” dedi.

Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, yaklaşık bir yıldır bütün dünyayı etkisi altına alan COVİD 19 Pandemi sürecinden doğal olarak ülkemizin de olumsuz yönde etkilendiğine dikkat çekerek; “Toplumun tüm kesimleri için zor bir süreçten söz ediyoruz ancak bu süreçten kuşkusuz en fazla küçük esnaf etkilendi. Oda yönetimi olarak başlangıçtan buyana ilçemizdeki esnafımıza katkıda bulunmaya çalıştık. Yaklaşık 100 bin civarında maske ve kolonya dağıttık, dağıtmaya da devam ediyoruz.

Bu kampanya ile birlikte sürecin bundan sonra yaratacağı olumsuzluklara karşı da devletimizin ve üst birliğimizin kararları doğrultusunda Oda olarak biz de destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim düzenlenen kampanya hakkında da şunları söyledi:

“Esnafına Sahip Çık” kampanyamız; Şubat, Mart ve Nisan aylarında geçerli olacak. Kampanyanın amacı pandemi sebebiyle zor günler geçiren yerel esnafa destek olmaktır. Esnaf ve Sanatkarlar Odamız tarafından Kovid-19’un olumsuz etkilerini azaltmak, yerel esnafımızı bir nebze olsun katkıda bulunmak amacıyla bu kampanyayı başlatıyoruz.”

 

“200 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞ FİŞİYLE ÇEKİLEŞE KATILABİLİNİCEK”

“Kampanyamız Milas merkezi ve tüm mahallelerimizdeki üyelerimizden yapılan alışverişlerde geçerlidir. Tuhafiye iç-dış giyim, ayakkabı, zücaciye, çocuk giyim, oyuncak, kırtasiye, hediyelik eşya, bijuteri ve çantacı esnaflarımız ve bu işleri seyyar yapmakta olan üyelerimiz dahildir.

200 TL ve üstü alışveriş fişlerinin arkasına cep telefonu numarasını yazarak zarf içinde odamıza veya alışveriş yapılan işyerine bırakılacak ve o ayın sonuna kadar teslim edilecektir. Çekilişler, yönetim-denetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarının huzurunda yapılacaktır. çekilişle;

1 kişiye 1000 TL alışveriş çeki

3 kişiye birer çeyrek altın

5 kişiye 600 TL alışveriş çeki

5 kişiye 400 TL alışveriş çeki verilecektir

Kampanyamız alışveriş yapmaya teşvik amaçlı olup, 12 Şubat tarihinde başlayacaktır”. dedi

 

 

4 / 3

 

4 / 4

 

Üstekler

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çikolata Tadında Muğla Gezisi :My ChocolateÖnceki Haber

Çikolata Tadında Muğla Gezisi :My Chocol...

Özge Koleji Bursluluk SınavıSonraki Haber

Özge Koleji Bursluluk Sınavı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar