Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

ENGELLERİ ORTADAN KALDIRAN PROJE: ENGELSİZ KAFE…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ENGELLERİ ORTADAN KALDIRAN PROJE: ENGELSİZ KAFE…

Milas Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu içerisinde, öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmelerini sağlamak adına bir takım yeni projeler de hayata geçiriliyor. Proje kapsamında, okul içerisinde spor salonu, el sanatları atölyesi, seramik atölyesi çalışmaları da tamamlanarak öğrencilere hizmet vermeyi beklerken, projeyi anlamlı kılan ise okul içerisinde yapımı süren engelsiz kafe…

 

Milas Kaymakamı Eren Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ile Milas Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek, okul içerisinde yapımı süren ‘engelsiz kafe çalışmalarını yerinde incelediler. Engelsiz kafe inşaatı, Remzi Ozan ve bir gurup hayırseverin de katkılarıyla kısa bir sürede tamamlanarak okulda öğrencilerin kullanımına sunulacak. İçinde koşu bandı ve diğer spor aletlerinin bulunduğu spor salonunun da hazırlıkları neredeyse bitmek üzere. Öte yandan tüm illerin plaka numaraları verildiği “Düş Bahçesi” adını taşıyan bir de sokak hazırlandı. Öğrenciler kendi illerinin plakasını taşıyan evleri alacaklar. Okulun bahçesinde tavuk yetiştirilip, satışına başlanırken, limonlar, portakallar, turunçlar toplanıp, şimdiden reçeller yapılmaya başlandı. Limonatalar yapılıp, Nisan veya Mayıs ayında faaliyete geçmesi planlanan engelsiz Kafe’de bu ürünlerin satışı da yapılacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, “Her şey öğrencilerimize daha iyi gelecek sağlayabilmek için yapılıyor. Bu projenin gerçekleşmesi için katkı koyan hayırseverlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” derken, İlçe Kaymakamı Eren Arslan İse; "Devlet-vatandaş iş birliği ile yapılan yatırımların en güzel örneklerinden biri olarak başlayan, öğrencilerimizin hem eğitim alacağı hem de daha fazla sosyalleşme imkânı bulacağı "Engelsiz Kafe" inşaatımız son hızıyla devam etmektedir. Bu anlamlın projemiz ile okulumuzun içerisinde spor salonu, el sanatları atölyesi, seramik atölyesi çalışmaları da tamamlanarak okulumuz daha güzel hale getirilmiştir. Özel öğrencilerimizi daha güzel bir eğitim ortamına kavuşturacak olan proje ve çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve hayırseverlerimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sokak hayvanları Ülkü Ocakları tarafından beslendiÖnceki Haber

Sokak hayvanları Ülkü Ocakları tarafında...

AK Partili Vekillerden Milas'a ve Gençlere Müjde 2021’de 1000 Kişilik Salon tamamlanacak…Sonraki Haber

AK Partili Vekillerden Milas'a ve Gençle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar