Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Durmuş Özdemir Bağımsız Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Durmuş Özdemir Bağımsız Adaylığını Açıkladı
Milas, 31 Mart’ta yapılacak olan Türkiye genelindeki yerel seçimler öncesinde politik gelişmelerin odak noktası haline geldi.

AK Parti’nin Milas Belediye Başkan adayının Rüştü Yiğitkaya olarak açıklanmasının ardından, aday adaylarından biri olan Durmuş Özdemir, bağımsız adaylığını ilan etti. Veteriner hekim olan Özdemir, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile bu kararı kamuoyuna duyurdu.

Özdemir, açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın’a ve Milas meclis üyelerine değindi. Süreç içerisinde yaşanan olumsuzluklara işaret eden Özdemir, Cumhurbaşkanı’nın yanlış bilgilendirildiğini belirtti. Kendisine yönelik ailesel, ticari ve duygusal alanda yapılan karalamaların bu kararı almasında etkili olduğunu ifade etti.

Bağımsız adaylık kararının Milas halkının kendisine olan desteğini sahipsiz bırakmamak adına alındığını vurgulayan Özdemir, “Takdir Milas halkımızındır” dedi ve her türlü sonuca hazır olduğunu belirtti. Ayrıca, süreç sonunda partisine geri dönüp Milas halkına hizmet etmeye devam edeceğinin sinyalini verdi.

İşte Durmuş Özdemir’in o açıklaması:

Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan , Büyükşehir Başkan Adayım Aydın Ayaydın

Milas Meclis üyelerimiz kim olursa olsun baş taçımdır.

“Güzel bir süreç yaşadık süreç içinde bazı olumsuzluklar oldu Cumhurbaşkanım yanlış bilgilendirildi. Bunları düzeltmek ve Milas halkımda bana şahsım için olan desteği sahipsiz bırakmamak adına ve şahsıma ailesel ,ticari , duygusal yapılan tüm karalamalardan dolayı böyle bir karar aldım Bağımsız başkan adaylığı kararımdır . Takdir Milas halkımızındır . Ama bir oy ama gerekli oy gelsin başım üstüne derim . Bu kararı almazsam Veteriner Durmuş Özdemir olamazdım. Sonuç her ne olursa olsun şimdilik ayrıldığım partime geri dönüp Milas halkına istediği hakkı olan hizmeti iktidarla yereli birleştirip sunacağım . Her şey gönlümüzce olacak herdaim. Hedef 31 Mart ve sonrası iyi günleriniz olsun.”

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kargo Aracı ile Orman Aracı Çarpıştı, 2 Kişi YaralandıÖnceki Haber

Kargo Aracı ile Orman Aracı Çarpıştı, 2...

Otizmli Bireylerde Davranış Problemleriyle Başa Çıkma Atölyesi YapılacakSonraki Haber

Otizmli Bireylerde Davranış Problemleriy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar