Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Dudu Bade Takım: ‘Milas’ta Sohbet Etmediğim Kimse Kalmayacak; Milaslıyım, İyi ki Köylüyüm’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dudu Bade Takım: ‘Milas’ta Sohbet Etmediğim Kimse Kalmayacak; Milaslıyım, İyi ki Köylüyüm’
Türkiye İşçi Partisi’nin Milas Belediye Başkan adayı Dudu Bade Takım, yerel seçim çalışmaları kapsamında Milas’a bağlı Bozalan Mahallesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin ana amacı, bölge halkıyla doğrudan iletişim kurarak partinin belediye yönetimine ilişkin vizyonunu paylaşmak ve mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinlemek olarak belirlendi.

Dudu Bade Takım, konuşmasında, halkçı bir belediye yönetim anlayışının önemine vurgu yaparak, eğitim, tarım, üretim ve adalet gibi temel konularda iyileştirmeler yapılmasının gerekliliğinden bahsetti. Ayrıca, altyapı projelerinin yanı sıra sosyal ve ekonomik gelişmelerin de önemine dikkat çekti.

Takım, mevcut siyasi yaklaşımların ve yönetim anlayışlarının eleştirilerini dile getirirken, “Milas’ta sohbet etmediğim kimse kalmayacak” ifadesiyle, seçim kampanyası boyunca tüm mahalle sakinleriyle birebir görüşme yapma niyetini vurguladı. Bu yaklaşım, geleneksel siyaset anlayışından farklı olarak, halkla doğrudan diyalog kurma ve onların sesine kulak verme isteğini ön plana çıkardı.

Bozalan Mahallesi ziyareti, bölge sakinlerinin karşılaştıkları sorunları ve beklentilerini bir belediye başkan adayına aktarabilme fırsatı sunarken, aynı zamanda adayın politikaları ve vizyonu hakkında bilgi edinmelerine olanak sağladı. Bu etkileşim, seçim sürecinin sadece politik vaatlerden ibaret olmadığını, aynı zamanda vatandaşların görüş ve önerilerine açık bir süreç olduğunu gösterdi.

Dudu Bade Takım ziyaretten sonra şunları söyledi;

Dün Milas Bozalan köyünde harika insanlarla tanıştık. Güzel sohbetler ettik. Ohhh dedim içimden iyi ki Milaslı’yım, iyi ki köylüyüm .
Halkçı bir belediye anlayışımızı herkese tek tek anlattık. Yol yapıyorum köprü yapıyorum diye diye eğitimi, tarımı, üretimi, adaleti yok edenlerden bahsettik. Tabi birde halinden memnun muhalefetten…
Ne demiştim başlarken, ‘’sohbet etmediğim kimse kalmayacak Milas’ta’’Çünkü ben kendi adıma çok sıkıldım. Kendini halktan ayrı tutan takım elbiseli soğuk siyasetten… Bence hepiniz de sıkıldınız zaten! O zaman 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AHMET ARAS, “MAKAMDA DEĞİL, SİZLERİN ARASINDA OLACAĞIM”Önceki Haber

AHMET ARAS, “MAKAMDA DEĞİL, SİZLERİN ARA...

Başkan Tokat: “Milli birlik ve beraberlik ruhumuzu pekiştiriyoruz”Sonraki Haber

Başkan Tokat: “Milli birlik ve beraberli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar