BAŞKANLAR SABİT
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü
MEET LOUNGE.
MHP RÜŞTÜ- MECLİS REKLAM YERİİİİİİİİİİ

Cumhur İttifakından Selimye Mahallesi’ Ziyareti.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HABER İÇİ RESİM ALTI MECLİS
Ak Parti Milas ilçe başkanı Emin Çelik Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy ve Cumhur İttifakına bağlı Ak Parti ve MHP'li yöneticiler ve Meclis Üyeleri bugün Milas'ın en büyük mahallelerinden Selimye Mahallesi'ni ziyaret etti.
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

İlk  olarak Mahalle ofisinde bir araya gelen vatandaşlara Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik daha sonra ise  Mhp Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy seslendi.

Sözlerine bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize partili partisiz teşekkür ediyorum diyerek başlayan Çelik Muğla Milletvekili M.Yavuz Demir'in ise Selimye Mahallesi sakinlerine selamlarını iletti.

İlçe başkanı Çelik'in ardından söz alan  Mhp Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy'da katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiği ziyarette pandemi ve kalabalık nedeniyle konuşmalar ofis dışında devam etti.

MAHALLE GEZİLERİMİZE BUGÜNDEN İTİBAREN  SELİMYE MAHALLEMİZDEN BAŞLADIK.

İlk olarak Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik'in söz aldığı Selimye Mahallesi ziyaretinde Milas'a dair tüm sorunların çözüme kavuşması için bugünden itibaren pandemi koşullarında sürekli sahalarda olacaklarını belirten Çelik Selimye Mahallesi'nde bulunan ve Selimye Mahallesi civarından gelen vatandaşlara seslendi.

Sözlerine ilk olarak siyaset yapmaya gelmediklerini belirterek başlayan Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik sadece hizmet üretmek ve çözüm üretmek için Selimye'de  olduklarını vurguladı, ancak Milas'ın Selimye'nin Bafa'nın Ören'in kısacası tüm mahallelerin daha iyi şartlarda daha iyi hizmetler hak ettiğinide belirten Çelik bunuda görmezden gelemeyiz dedi.

Mevcut Belediye Başkanın hangi partili olduğu önemli değil yeterki hizmet getirmek istesin istediği bakanlık ve istediği tüm kuruluşların kapılarını Milas için aşındıracağını belirten Çelik ancak mevcut belediye başkanının buraya hizmet gelmesinden çekindiğini Milas'a  Ak Parti belediyeciliğinin gelmesini istemediklerini çünkü Ak Parti'nin belediyecilikte ne kadar başarılı ve neler yapabileceklerini bildikleri için böyle bir talepte bulunmadıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından esnaf ve pazar ziyaretine geçilirken Selimye Mahallesi programına Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy'un yanı sıra  Muğla Milletvekili M.Yavuz Demir'in danışmanı Emre Güçlü geçmiş dönemlerde  Milas Belediye Başkanlığı yapmış ve şuan Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan  Hürol Önder, MHP Milas Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Kiriş,Cumhur İttifakı yöneticileri ve Ak Parti Bodrum ilçe Başkanı Osman Gökmen'de misafir olarak eşlik etti.

 

 

Üstekler

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hafta sonunda vergi daireleri açık olacakÖnceki Haber

Hafta sonunda vergi daireleri açık olaca...

Okullar Salı Günü Açılıyor..Sonraki Haber

Okullar Salı Günü Açılıyor..

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar