Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI YİĞİTKAYA’DAN 8 MART’A ÖZEL FARKLI BİR ETKİNLİK…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CUMHUR İTTİFAKI ADAYI YİĞİTKAYA’DAN 8 MART’A ÖZEL FARKLI BİR ETKİNLİK…
Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde farklı bir etkinliğe imza attı. Türk Müziğinin önemli seslerinden usta yorumcu Müşerref Akay’ın da katıldığı etkinlikte Yiğitkaya, beraberindeki kadınlarla Milas caddelerinde yürüyerek, kadınlara karanfil takdim ettiler.

Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, daha önce Milas sokaklarında eşine pek rastlanmayan bir etkinliğe imza attı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla davul-zurna eşliğinde, Türk Müziği Sanatçısı Müşerref Akay ve partili kadınlarla birlikte Milas Şehir Parkı’ndan başlayarak, Cumhuriyet Caddesi boyunca yürüdüler ve kadınlara karanfil takdim ettiler.
Hava muhalefeti nedeniyle etkinliği yarıda keserek Milas Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’na geçen Yiğitkaya ve beraberindeki kadınlar, burada düzenlenen toplantı ile başkan adayı Yiğitkaya’dan talep ve isteklerde bulundular.
KADIN OLMADAN UMUT OLMAZ… 
Kendisinden istenen talepleri not alan Başkan Adayı Yiğitkaya; “Kadın olmadan çalışma olmaz. Kadın olmadan bir planlama olmaz. Kadın olmadan sevgi olmaz. Kadın olmadan umut olmaz…
Geleceğin umudunu kadınlarla birlikte yaratacağız. Milas’a hizmet edecek çalışmaları, projeleri birlikte gerçekleştireceğiz. Bir gerçeği herkesin kabullenmesi gerekir. Kadın varsa orada dayanışma vardır, başarı vardır, huzur vardır. Eğer kadın yoksa bunları elde etmek mümkün değildir. Çünkü kadın elinin değdiği her iş mutlaka başarıya ulaşmıştır. 
Milaslı kadınlarımızın bir ağabeyi, bir kardeşi, evlatları olarak onlarla birlikte sadece bugün değil, her daim birlikte yol yürümeye, birlikte hizmet etmeye, çalışmaya hazırım. Onların desteği benim için önemli ve ben bu desteği görüyorum, daha da artarak desteğin süreceğini biliyorum” diyerek etkinliğe katılan başta sanatçı Müşerref Akay olmak üzere tüm kadınlara teşekkür ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eski Muğla Barosu Başkanı Mustafa İlker Gürkan Hayatını KaybettiÖnceki Haber

Eski Muğla Barosu Başkanı Mustafa İlker...

ARAS, “ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ, ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”Sonraki Haber

ARAS, “ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ, ÖĞRENC...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar