Reklamı Geç
23Nisan
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

CAN: “GENÇLERİN KAÇMAK İSTEDİKLERİ DEĞİL; YAŞAMAK İSTEDİKLERİ BİR TÜRKİYE İSTİYORUZ”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CAN: “GENÇLERİN KAÇMAK İSTEDİKLERİ DEĞİL; YAŞAMAK İSTEDİKLERİ BİR TÜRKİYE İSTİYORUZ”
Kısa bir süre önce Deva Partisi Milas İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlığı görevine atanan Ümit Efe Can, gençlerin siyasette daha fazla aktif bir şekilde yer almasının önemine değinen yazılı bir açıklamayı, ilçedeki basın kuruluşlarına gönderdi.

Açıklamada; “Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkeyi biz gençlere emanet ettiğini, unutmayacak, unutturmayacağız. Bu nedenle ülkemizin geleceğinin bizlere emanet olduğu bilinciyle ve gelecekte ülkeyi yönetecek kadroları bizlerin oluşturacağına olan inancımızla sizlere bu çağrıyı yapıyoruz” denildi.
 
Deva Partisi Milas İlçe Gençlik Çalışmaları Başkan Ümit Efe Can imzasıyla yapılan açıklama şöyle:
“Milas’ta yaşayan; ırkına, meshebine, diline, dinine kısaca hiç bir ayrım yapmaksızın tüm gençlerimize çağrımızdır. 
Sevgili genç arkadaşlarımız. Siyasi görünüşünüz ne olursa olsun, sizlerden beş dakikanızı ayırmanızı parti binamıza uğramanızı ve çaylarımızı yudumlarken bizlere düşünce ve önerilerinizi iletmenizi bekliyoruz. Çünkü Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkeyi biz gençlere emanet ettiğini, unutmayacak, unutturmayacağız. Bu nedenle ülkemizin geleceğinin bizlere emanet olduğu bilinciyle ve gelecekte ülkeyi yönetecek kadroları bizlerin oluşturacağına olan inancımızla sizlere bu çağrıyı yapıyoruz.
Sevgili gençlerimiz; ülkeyi nasıl yönetmek istersiniz? Biz ülkemizi gençlerimize yönettirmek istiyoruz? Sizlerin hayalindeki Türkiye nasıl olmalı? Size göre mevcut yönetimin eksikleri, hataları, yanlışları nelerdir? Ya da mevcut yönetimden memnun iseniz bunları bizimle paylaşır mısınız?  
Ülkemizin ve büyük milletimizin aydınlık geleceği olan gençlerimizin, iktidarında partimizden beklentileri nelerdir? Türkiye’nin ‘Deva’sı olacak partimizin hemen her alandaki parti programı, kronikleşmiş sorunlara çözüm önerilerimiz ve bunları uygulayacak liyakatli kadrolarımız hazır. 
Deva Partisi olarak üretimin ülkemiz için ne denli önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle çiftçinin yanında olacağız. Milaslı çiftçimizin sesi olacağız. Bugüne kadar uygulanan yanlış tarım politikalarını, eksiklikleri hiç çekinmeden yanlışları söyleyecek ve hem mevcut iktidardan düzeltilmesini talep edecek, hem de işbaşına geldiğimiz de onların yapamadıklarını, yarım bıraktıklarını biz tamamlayacağız.
Akılcı çözümler, iyi tarım uygulamaları, modern tarım ile çiftçimizin üretimini katma değeri yüksek ürünlere çeviren üretim modellerinin önünü açarak çiftçimize hak ettiği değeri kazandıran bir parti olacağımızın sözünü veriyoruz.  
Mevcut hükümetin çözüm üretemediği noktalarda Genel Merkezimizin Sektörel Politikalar Başkanlığımız ve komisyonlarımızla birlikte çalışarak kalıcı çözüm yollarını tüm tarafların görüşlerini alarak uygulamaya koyacağız. Yapıcı, sorunların bir parçası olmak yerine sorunun çözümü için elini taşın altına koyan olmayı ve bu uğurda hiç durmadan çalışmayı benimsemiş bir partiyiz. Kadrolarımız da bu anlayışla belirlenmiştir.
Dünyada varil petrol fiyatları düşüyorken bizim ülkemizde neden akaryakıt fiyatları artıyor? Dolar artıyor akaryakıta zam, dolar düşüyor petrol fiyatlarına yine zam… Lüks yatlara ÖTV’siz mazot, tarlasını sürmek, ekmek ve üretmek isteyen gariban çiftçimin traktörüne koyduğu mazot yüksek fiyattan! Bu nasıl bir adaletli, eşitlikçi bir yönetim modelidir? Özellikle gençlerimize sesleniyoruz. Merak etmeyin bu adaletsizliği biz bitireceğiz. Milas DEVA Partisi İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlığı olarak Milas’ta yaşayan tüm gençlerimiz bizim için çok değerli ve biz gençlerimize önem veriyoruz. Bütün genç arkadaşlarımızı partimizin karar organlarına davet ediyoruz. Burada farklı bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Farklı düşünen, sorgulayan, olaylara eleştirel bir yaklaşımla bakan tüm genç arkadaşlarımızı partimize katılmaya davet ediyoruz. 
Saygılarımızla...


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEVŞİ: “ENGELLİLER OLARAK AYRICALIKLAR DEĞİL, EŞİTLİK İSTİYORUZ”Önceki Haber

TEVŞİ: “ENGELLİLER OLARAK AYRICALIKLAR D...

HAYVAN ÇİFTLİĞİ'NDE BÜYÜK YANGIN..Sonraki Haber

HAYVAN ÇİFTLİĞİ'NDE BÜYÜK YANGIN..

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar