BAŞKANLAR SABİT
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü
MEET LOUNGE.
MHP RÜŞTÜ- MECLİS REKLAM YERİİİİİİİİİİ

BÜYÜK ZAFERİN YILDÖNÜMÜ GURURLA KUTLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÜYÜK ZAFERİN YILDÖNÜMÜ GURURLA KUTLANDI
HABER İÇİ RESİM ALTI MECLİS
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, yurdumuzun dört bir tarafında ve dış temsilciliklerimizde olduğu gibi ilçemizde de gururla kutlandı. Büyük zaferin 107. Yıldönümü programı sabah saat 9.30’da Milas Şehir Mezarlığı’ndaki şehit mezarlarının ziyareti ile başladı. Ardından Atapark’ta düzenlenen resmi törenle sürdü.
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı için ilçe protokolü sabah saat 9.30’da Milas Şehir Mezarlığı’ndaki şehit mezarlarının ziyaret etti. Şehit Mezarlığında duaların okunmasının ardından Milas Kaymakamı ve beraberindeki ilçe protokolü, çelenk sunma töreni için Atapark Meydanı’na geçildi.

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin yanı sıra protokol üyeleri, vatandaşlar ve öğrencilerin katıldığı 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı Çelenk Sunma Töreni çelenklerin Atatürk Anıtı’na sunulması ile başladı.

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Şehit Aileleri çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Hava Piyade Üsteğmen Fatih Aydın, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Üsteğmen Aydın; Üsteğmen Aydın, “Çanakkale Zaferi̇; dünya tari̇hi̇nde bi̇r dönüm noktasının yaşandığı, güç dengeleri̇ni̇n deği̇şti̇ği̇, olayların akışı üzeri̇nde Türk Mi̇lleti̇ni̇n beli̇rleyi̇ci̇ bi̇r rol oynadığı gündür. Kurtuluş Savaşımızın i̇lk meşalesi̇ni̇n tutuşturulduğu gündür. Yüce Türk Mi̇lleti̇’ni̇n kahramanlık ve fedakarlığının doruk noktasına ulaştığı, Ulu Önderi̇mi̇zi̇n dünya sahnesi̇ne eşsi̇z bi̇r askeri̇ deha olarak çıktığı, Türk Mi̇lleti̇’ni̇n kaderi̇ni̇n deği̇şti̇ği̇ tari̇hi̇ bi̇r olaydır.

18 Mart; Çanakkale'ni̇n geçi̇lemeyeceği̇ni̇n, Türk Mi̇lleti̇’ni̇n esi̇r edi̇lemeyeceği̇ni̇n, Türk vatanının parçalanamayacağının tüm dünyaya haykırıldığı gündür” dedi.

Üsteğmen Aydın’ın konuşmasının ardından Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ali Emre Düşgün’ün yazdığı “Çanakkale” adlı şiiri, Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Emre Ataç okudu.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Bahar Demirbaş’ın “Bu Vatan Kimin” adlı şiiri okumasının ardından Çelenk Sunma Programı sona erdi.

Protokol üyeleri ve katılımcılar Şehitleri Anma Programı için Milas Belediye Evlendirme ve Toplantı Salonu’na geçiş yaptı.

11 / 1 

 

11 / 2 

 

11 / 3 

 

11 / 4 

 

11 / 5 

 

11 / 6 

 

11 / 7 

 

11 / 8 

 

11 / 9 

 

11 / 10 

 

11 / 11 

 

 

Üstekler

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özel ve Ağbaba’dan Demokrat Partiye Ziyaret.Önceki Haber

Özel ve Ağbaba’dan Demokrat Partiye Ziya...

TARİŞ SATIŞ KOOPERATİFİ’NİN SATIŞ MAĞAZASI 24 MART’TA AÇILIYOR…Sonraki Haber

TARİŞ SATIŞ KOOPERATİFİ’NİN SATIŞ MAĞAZA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar