BAŞKANLAR SABİT
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü
MEET LOUNGE.
MHP RÜŞTÜ- MECLİS REKLAM YERİİİİİİİİİİ

Bu Meydan Okuma Çok Renkli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu Meydan Okuma Çok Renkli
HABER İÇİ RESİM ALTI MECLİS
Down sendromu hakkında duyarlılığı artırmak için 2011 yılında Birleşmiş Milletler kararı ile kabul edilen 21 Mart Dünya Down Sendromlular Gününe dikkat çekmek amacıyla #rengimizbelliolsun diyen Menteş Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenleri farklı renk çoraplar giyerek birbirlerine meydan okudular.
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

Menteş Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü’nde, düzenledikleri farkındalık etkinliğinde okul öğretmenleri farklı renk çoraplar giyerek birbirlerine meydan okudular.

Menteş Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmen ve yöneticileri tüm dünyada Down sendromu ile ilgili farkındalık yaratılması için giyilen farklı renk çorapların Down sendromlu bireylerin sahiplendiği ‘ortak farkındalık’ hareketi olduğunu belirterek, “Down Sendromunu tespit etmek için kullanılan kromozom analizi boyanmasında, kromozomlar renkli çoraplara benzemektedir. Biz de renkli çoraplarımızı giyerek meydan okuyoruz.

Şimdi; sizin de desteğinizle 21 Mart günü çoraplarımızı farklı renkte giyecek ve birbirimize meydan okuyarak farklı olmanın bir eksiklik olmadığını, herkesin farklı renkler gibi dünyanın vazgeçilmez bir parçası olduğunu ve birbirini tamamladığını göstereceğiz” dediler.

Menteş Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmen ve yöneticileri ayrıca, “Siz de farklı renk çoraplarınızı ellerinize ya da ayaklarınıza giyip fotoğrafınızı çekerek #rengimizbelliolsun etiketiyle bir arkadaşınıza meydan okuyabilir, bizlere destek verebilirsiniz” diyerek herkesi bu etkinliğe davet ettiler.

21-Mart-Down.jpg21-Mart-Down1.jpg

Üstekler

  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Güllük Yat Limanı Resmi GazetedeÖnceki Haber

Güllük Yat Limanı Resmi Gazetede

Kaymakam Böke’den Yaşlılar Haftası mesajıSonraki Haber

Kaymakam Böke’den Yaşlılar Haftası mesaj...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar