Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Binbir: “Yarıyıl tatili için etkinlikler hazırladık”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Binbir: “Yarıyıl tatili için etkinlikler hazırladık”
Okullarda yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte Milas’ta da binlerce öğrenci ara tatile girdi. Öğrencilere tatillerini verimli geçirmeleri yönünde uyarılarda bulunan Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir; “Yarıyıl tatili için etkinlikler hazırladık. Öğrencilerimizi ister bu etkinliklere, isterlerse de bireysel olarak kitap okuma, ders çalışma, çeşitli spor yapma gibi etkinlikler için merkezimize bekliyoruz” dedi.

Yarıyıl tatilinin başlamasıyla Milas’ta yaşayan binlerce öğrenci, “tatili nasıl değerlendirsem” diye düşünmeye başladı. Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, yarıyıl tatili için hazırladıkları etkinliklerle ilgili açıklamalarda bulundu.
“2 HAFTADA 10 ETKİNLİK DÜZENLİYORUZ”
Aşkın Binbir, tatilin ilk haftasında Aile ve Çocuk Buluşması, Drama Performans, Gitar Performans, Engelsiz Yıldızlar ve Online Bilgi Yarışması isimli etkinliklerin gençleri beklediğine dikkat çekti.
Tatilin ikinci haftasına özel 5 etkinlik daha gerçekleştireceklerini kaydeden Binbir; Afrikalı Kadın Yapımı, Futbol Turnuvası, Floor Curling Etkinliği, Voleybol Turnuvası ve Online Satranç Yarışması ile yarıyıl tatilini tamamlayacaklarını ifade etti.
“SABAH 08.00’DEN GECE 12.00’YE KADAR AÇIK OLAN MERKEZİMİZDE İSTEDİKLERİ HER ETKİNLİĞE KATILABİLİRLER”
Gençlik Merkezi Müdürü Binbir, merkezin sabah 08.00’den gece 12.00’ye kadar açık olduğuna vurgu yaparak; “Öğrenci kardeşlerimiz, yarıyıl tatili boyunca istedikleri gün ve zamanda gelerek düzenlediğimiz etkinliklere katılabilir. Eğer toplu etkinliklere katılmak istemezlerse de kitaplarını okuyabilir, derslerini çalışabilir ya da bireysel olarak masa tenisinden, basketbola kadar birçok spor dalında sporlarını yapabilirler” dedi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas’ta 50 Yaşındaki Vatandaş Evinde Ölü BulunduÖnceki Haber

Milas’ta 50 Yaşındaki Vatandaş Evinde Öl...

Deplasmanda 3 Puan Milas Belediyespor’unSonraki Haber

Deplasmanda 3 Puan Milas Belediyespor’un

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar