Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un Yoğun Hafta Sonu Programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un Yoğun Hafta Sonu Programı
Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, yerel seçimler yaklaşırken mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Önceden planlanan programlar çerçevesinde gündüz ve akşam bölümleri olarak gerçekleşen ziyaretlerde ilçemiz mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarımızla bir araya gelinerek sorun ve talepleri dinleniyor. Ziyaret ettiği her mahallede öncelikle mahalle muhtarına söz vererek, mahallelerde yapılması gereken çalışmaları dinleyen Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, sorunlar hakkında notlar alarak çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaşıyor. Ayrıca mahalle sakinlerinin ve muhtarların ilettikleri çalışma yapılması gereken noktaları yerinde inceleyen Başkan Adayı Topuz, projelerini de mahalle sakinleriyle paylaşıyor.
Pazar yeri ve mahalle buluşmaları gerçekleşti…
Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz hafta sonunu yoğun ziyaret programıyla geçirdi. Cumartesi sabahı Dörtyol Pazarı ziyaretiyle başlayan saha çalışmaları daha sonra sırasıyla Beyciler, Söğütçük, Alaçam, Kuzyaka, Karapınar, Gökçeler, Çamovalı, Ağaçlıhöyük ve Bahçe ziyaretleriyle son buldu.
Yoğun hafta sonu programına Pazar günü de devam eden CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, Koru Mahallesi Pazaryeri ziyareti ile güne başladı. Daha sonra Kemikler, Dörttepe ve Meşelik Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Fevzi Topuz, Boğaziçi Mahallesi Pazaryeri’nde esnafları selamlamasının ardından mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’a ziyaretlerinde CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YİĞİTKAYA; “BÜYÜKLERİMİZE İKİNCİ BAHARI YAŞATACAK PROJELERİ MİLAS’A KAZANDIRACAĞIZ”Önceki Haber

YİĞİTKAYA; “BÜYÜKLERİMİZE İKİNCİ BAHARI...

İYİ Partililere Çomakdağ’da Coşkulu Karşılama…Sonraki Haber

İYİ Partililere Çomakdağ’da Coşkulu Karş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar