Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

BAYRAM MESAJLARI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAYRAM MESAJLARI

MUĞLA VALİSİ ORHAN TAVLI;
Kültürel değerlerimizi, maddi ve manevi zenginliklerimizi paylaşarak çoğalttığımız bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içindeyiz.
Bayramlar, sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır. Geçmişimizden gelen yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşanmasına, dargınlık ve kırgınlıkların ortadan kalkmasına, insanî değerlerin kazanılmasına aracı olan bayramlar, aynı zamanda büyükleri hatırlama, küçükleri sevindirme günleridir.
Değerli Muğlalılar, Kıymetli Misafirlerimiz;
Vatandaşlarımızın, Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için Valiliğimiz koordinasyonda ilgili kurumlar tarafından gerekli tüm önlemler alınmıştır. Ailemiz, yakınlarımız ve dostlarımızla Mübarek Kurban Bayramı’nı geçirmek için çıktığımız yollarda bayram sevincine gölge düşürmemek, yürekleri yakmamak için trafik kurallarına azami derecede riayet ederek sorumlu davranalım.
İçinde bulunduğumuz yaz mevsimiyle birlikte hava sıcaklıklarında görülen artışlar ile Kurban Bayramı nedeniyle yoğunlaşacak insan ve araç hareketliliğinin orman yangınlarını tetikleyebileceği göz önünde bulundurularak, yol kenarlarına yangına neden olabilecek cam ve pet şişe, sigara izmariti gibi çöplerin bırakılmaması, Valiliğimizce girişi yasaklanan ormanlık alanlara girilmemesi, tarla, bahçe, sera temizliklerinde ortaya çıkan atıkların yakılmaması ve görülen olumsuzlukların bekletilmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne iletilmesi konularında vatandaşlarımızdan daha duyarlı olmalarını bekliyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle; Muğlalı hemşehrilerimizin, bayramını ilimizde geçirmekte olan tüm misafirlerimizin, tüm kamu kurumlarında çalışan mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının ve basın mensuplarının mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, bayramın vatanımıza, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim.

MİLAS KAYMAKAMI MUSTAFA ÜNVER BÖKE;

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke

İnsanları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar insani, millî ve manevi değerlerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir.
Kurban Bayramı; cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, dargınlık ve kırgınlıkların unutulup milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dinî bayramlarımızdandır.
Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Bayram günleri, sevme sevindirme günleridir. Bu sevinci ailemizle, dostlarımızla, komşularımızla, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesiz vatandaşlarımızla, huzurevindeki yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamanın birlik ve beraberlik duygularımızı arttıracağına inanıyorum.
Bizlere özgürce ve huzurla bayramları kutlama imkanı veren başta devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve yüce devletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve gazilerimizi minnetle anıyorum.
Bu düşüncelerle Milaslı hemşerilerimizin, Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu günlerin milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ MEHMET YAVUZ DEMİR: 
Kıymetli hemşehrilerim;
Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bayramın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisiyle her birinize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ YELDA EROL GÖKCAN:
Bayramlar, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşliğimizi güçlendirmek için önemli bir fırsattır. Bu vesile ile başta Muğlalı hemşerilerim olmak üzere, tüm Milletimizin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyor, bayramın Muğla’mız ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Bayramları, küslüklerin yerini dostlukların, üzüntülerin yerini mutlulukların alması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.
Annemizle, babamızla, komşularımızla bayramlaşalım; çocuklara hediyeler verelim; yaşlıları, yolda kalmışları, garibanları, akrabalarımızı unutmayalım.
Kurban Bayramı’na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğumuzu herkesle paylaşmalıyız. Yardımlaşma ve dayanışmaya önem vermeliyiz.
Hükümetimizin, ekonomik sorunlara karşı da gereken tedbirleri aldığını kaydeden Milletvekili Gökcan, “Türkiye olarak, küresel ekonomik ve siyasi krizlere rağmen dimdik ayaktayız.
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ülkemiz, son 20 yılda güçlenen demokrasisiyle, ekonomisiyle pek çok badireyi atlatmayı bildi. Bu küresel değişim sürecinden de, çok daha güçlü bir şekilde çıkmayı başaracağız.
Büyük hedefler ve aydınlık bir gelecek bizi bekliyor. Bayramların da bu hedeflerimize ulaşmamıza vesile olmasını diliyorum.
Tüm halkımızın geleceğe daha umutla baktığı, sağlıklı, huzurlu, mutlu, hayırlı ve bereketli günlere vesile olması dileklerimle, başta Muğlalı hemşerilerim olmak üzere tüm milletimizin Kurban Bayramını kutluyorum.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN GÜRÜN; 
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı ve herkese mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir bayram diledi.
Bayram deyince tüm ailenin bir araya geldiği, dayanışma içerisinde paylaşmanın yaşandığı, yüzlerin güldüğü, özellikle çocukların sevindirildiği günlerin akla geldiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bu bayramda da tüm vatandaşların huzurlu, mutlu bir bayram geçirmesini dileyerek herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı.
“Bayramlar sevgiyle paylaşmak, umudu çoğaltmaktır”
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Her bayramın bizlerin hayatındaki yeri, hissettirdikleri farklıdır. Çocukluğumuzda yaşadığımız bayramların, yeni alınan kıyafetlerin mutluluğu ayrı, tüm ailenin aynı sofrada buluşmasının verdiği mutluluğun yeri apayrıdır. Belki de en önemlisi ekonomik alım gücünün azaldığı bugünlerde bir elin verdiğini diğer el görmeyecek şekilde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olmak, onların da umudu, mutluluğu olabilmek bayramların en güzel tarafıdır. Hep birlikte dayanışmayla geçireceğimiz mutlu, umutlu ve huzurlu bir bayram diliyor, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum.
“Bayramda Muğla’mızı tercih eden vatandaşlarımıza teşekkürler”
Muğla’mız bu Kurban Bayramı’nda da yerli ve yabancı misafirlerimizin en çok tercih ettiği illerden biri olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle Kurban Bayramı tatilinde de görevimizin başında olacağız. Sıcakların artması nedeniyle yangın tehlikesine karşı tüm misafirlerimizin daha dikkatli olması istenmeyen olayların yaşanmasının önüne geçecektir. Muğla’mızı tercih eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, bu güzel şehrin keyfini sürmelerini temenni ediyorum.

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT;
Bayramlar birlik, beraberlik ve dayanışmanın güçlendiği, vefa ve merhamet duygularının en derinden yaşandığı çok özel günlerimizdir. Bayramlar geçmişle günümüz arasındaki en kuvvetli bağlardan biri olduğu gibi, aileleri hatta nesilleri bir araya getiren kıymetli zamanlardır.
Bu yıl da yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.
Toplumumuzda dostluk, kardeşlik ve dayanışma ruhunun vücut bulduğu, ortak değerlerimizin anımsandığı bu mübarek günlerin, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa sevgi, barış ve hoşgörünün hüküm süreceği günlerin müjdecisi olmasını diliyor, bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum.

AK PARTİ MİLAS İLÇE BAŞKANI EMİN ÇELİK
Aziz milletimizin kültüründe yer alan bütün değerlerimizin bütün halinde paylaşıldığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar bütün insanlığın sevinci olursa anlam kazanır. Onun için bu kutlu zamanları fırsat bilerek, ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla hemhal olmalı, sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız. Gönül zenginliğimizi bereketlendiren, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren Bayramlarda yaşadığımız tüm bu güzelliklerin gündelik yaşamımızın birer parçası olmasını dilerim.
Vatandaşlarımızın ve özellikle de sürücülerimizin trafik kurallarına her zamankinden daha fazla riayet etmelerini, aşırı hız, yakın takip gibi trafik kuralı ihlallerinden kaçınmalarını, uykusuz, yorgun araç kullanmamalarını, her bir trafik kuralının en az bir hayat kadar değerli olduğunun bilinci içerisinde sevdikleriyle kazasız, sağlıklı ve iyi bayramlar geçirmelerini diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramımızın ülkemize ve dünyaya huzur ve barış getirmesi temennisiyle, Milaslı hemşerilerimin Kurban Bayramını içtenlikle kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerimle, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erdal Eroğlu’dan Milas Ziyareti..Önceki Haber

Erdal Eroğlu’dan Milas Ziyareti..

Başkan Tokat, Belediye Personeli İle BayramlaştıSonraki Haber

Başkan Tokat, Belediye Personeli İle Bay...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar