Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

BAŞKAN TOKAT’TAN BİR DİZİ ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN TOKAT’TAN BİR DİZİ ZİYARET
Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, ilçemizde kurulan Cumartesi ve geleneksel Salı Pazarı’na ziyaret ederek, pazar esnafına ve alışveriş yapan vatandaşlarla görüştü. Başkan Tokat Pazar esnafına hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyarete CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan’da eşlik etti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Pazar ziyaretinin ardından kısa bir süre sonra ilçemizden ayrılarak Bursa İnegöl İlçe Kaymakamlığı’na atanan Eren Arslan ve Milas Muhtarlar Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

İlk ziyaretini ilçemizde kurulan Cumartesi Pazarı’na gerçekleştirerek, pazar esnafını ziyaret eden Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak, bereketli kazançlar diledi. Başkan Tokat, esnaflara koronavirüs süreci hakkında uyarılarda bulunarak, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması gerektiğini hatırlattı. Pazar alışverişi de yapan Başkan Tokat, esnafın sorunlarını dinledi ve sorunların çözümü için yetkili birimlere talimat verdi.

 

 

KAYMAKAM ARSLAN’A ZİYARET

 

 

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, pazar ziyaretinin ardından Milas Kaymakamı olarak ilçemizde görev yapan ve Bursa’nın İnegöl ilçesine tayini çıkan Milas Kaymakamı Eren Arslan’a ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarete MİTSO Başkanı Reşit Özer’ de katıldı. Başkan Tokat, Kaymakam Arslan’a Milas’ta yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ederek, yeni görev yerinde kendisine başarılar diledi.

 

 

Muhtarlar Derneği’ne Ziyaret

 

 

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, daha sonra Milas Muhtarlar Derneği’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, gündemdeki konular hakkında konuşmalar gerçekleştirildi. Pandemi kurallarına riayet edilmesini hatırlatan Başkan Tokat, muhtarlara sağlıklı günler diledi.

 

9 / 1

 

9 / 2

 

9 / 3

 

9 / 4

 

9 / 5

 

9 / 6

 

9 / 7

 

9 / 8


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GÖRME ENGELİ ÇİFT ‘TANDEM BİSİKLET’ İLE MUTLU OLDUÖnceki Haber

GÖRME ENGELİ ÇİFT ‘TANDEM BİSİKLET’ İLE...

KIZILAY’DAN VALİ TAVLI’YA ZİYARET…Sonraki Haber

KIZILAY’DAN VALİ TAVLI’YA ZİYARET…

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar